Event

Talent: Fremtidens HR

Columbus Danmark

www.columbusglobal.dk

  • kontakt.dk@columbusglobal.com
  • 70 20 50 00
  • Lautrupvang 6, 2750 Ballerup
Se profil  
Type: Seminar
Start dato: 14.11.2018
Start tidspunkt: 13:00 - 16:00
Sted: Seminaret afholdes hos Microsoft på Kanalvej 7, 2800 Kgs. Lyngby.
Tilmeld  

Vil du tiltrække og ansætte de største talenter? Udvikle dine medarbejdere, og give dem de rette forudsætninger for succes? Så er Microsoft Talent muligvis det rette værktøj for dig.

Kampen om de bedste talenter spidser til, og det er tid til at gentænke hele processen omkring ansættelse, udvikling og fastholdelse af medarbejdere, hvis du vil være med i kapløbet. Med Microsoft Talent får dit HR-team de værktøjer, de skal bruge til at ansætte de bedste kandidater og fremme deres succes. 

Få det fulde overblik over Talent
Nu har du en gylden chance for at få det fulde overblik over Talent, når Columbus i samarbejde med Microsoft inviterer til eftermiddagsseminar. På et par timer vil vi fortælle dig, hvordan Talent hjælper dig med at ansætte, udvikle og fastholde medarbejdere, der kan levere mærkbare resultater for din virksomhed. 

Program 

  • Det store billede
    Hvad er Talent? Hvad er visionerne, og hvordan ser roadmap ud?
  • Det detaljerede overblik
    Hvad kan du med Talent? Hvordan kan din HR-afdeling drage fordel af modulet, og hvilken betydning har det for din virksomhed? 
  • Networking og mulighed for 1-to-1 med Columbus (book din 1-to-1 allerede nu). 

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere