23.11.2016  |  Branchenyt

Tag din forretningsstrategi fra teori til praksis med EV Enterprise

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vil du også møde ind på arbejde hver morgen til et komplet overblik over dine KPI’er, ansvarsområder og risici?

Med EV Enterprise, et forretningsrådgivninskoncept fra Elbek & Vejrup, får din strategi et digitalt ståsted, hvor overblikket fungerer som springbrættet. EV Enterprise sørger for at skabe en gennemtænkt datastruktur og et forbedret overblik i Microsoft Dynamics NAV, så nøgletallene nemt kan trækkes ud og blive hængt op på den digitale opslagstavle. Helt konkret lover vi dig at dine ansvarsområder, projekter, KPI’er og risici aldrig bliver glemt eller gemt væk igen.

Vi skræddersyer brugerfladen til modtageren gennem implementering af rollecentre, så både projektlederen og økonomifunktionen kan fokusere på udsvingene i projekterne.    

Lær mere om de mange fordele ved EV Enterprise - download gratis whitepaper.

Mere fra Elbek & Vejrup A/S

Elbek & Vejrup A/S

elbek-vejrup.dk

Med Dynamics NAV i fokus udvikler vi IT-løsninger, der optimerer din kerneforretning og sikrer dig fuldt overblik over økonomi, ressourcer, projekter, effektiviserer arbejdsgange og styrker de administrative processer. Se mere på elbek-vejrup.dk..

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere