04.02.2020  |  Branchenyt

Tættere på kunderne og proaktiv vejledning

Indhold fra partner Hvad er dette?

GLS har igennem det seneste år oplevet et stigende behov hos bestående og nye kunder, for særlig ekspertise og hjælp f.eks. i forbindelse med deres vækst, en kompleks forretningsmodel eller individuelle procedurer, produktrelationer og services.

GLS har igennem det seneste år oplevet et stigende behov hos bestående og nye kunder, for særlig ekspertise og hjælp f.eks. i forbindelse med deres vækst, en kompleks forretningsmodel eller individuelle procedurer, produktrelationer og services. Også internt i virksomheden har den hektiske vækst, bl.a. indenfor e-handel, skabt et generelt ønske om yderligere, professionel ekspertbistand i de fælles bestræbelser på, at kunderne også fremadrettet skal kunne føle sig kvalitets-trygge, når de vælger GLS som distributør.

Det har virksomheden nu taget konsekvensen af og etableret en ny afdeling: Aftersales. Pga. af den ønskede ekspertviden har GLS valgt udelukkende at rekruttere internt til denne afdeling. Allerede fra den 1. februar slår de dørene op for både kunder og kolleger.

Afdelingen består af eksperter med dybdegående kendskab til både procedurer og mekanismer indenfor de efterspurgte områder. De skal bl.a. være med til, proaktivt og direkte, at yde kunderne professionel støtte og vejledning i en given situation.

Derudover skal afdelingen have fokus på at spotte evt. optimeringsmuligheder hos kunderne i forbindelse med deres set-up hos GLS. Formålet er dermed også kontinuerlig videreudvikling af kvalitet og service hos kunderne og kundernes kunder, men også internt i GLS.

Internt i virksomheden skal medarbejderne i Aftersales fungere som sparringspartnere for kollegaerne hele vejen rundt i GLS-organisationen, så alle fortsat kan være med til at sikre den bedste service og kvalitet. 

Tags: GLS Denmark

Mere fra GLS Denmark

GLS Denmark

www.gls-group.eu

Kvalitetsførende inden for pakkedistribution og Danmarks største distributionsnetværk til private med personlig betjening. GLS tilbyder pålidelig håndtering af dine pakker - både til erhverv og private i ind- og udland. Vores mange år i branchen har givet knowhow og professionel erfaring i at implementere distributionsløsninger, der passer til dine ønsker og behov. Når du vælger GLS, får…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere