14.02.2012  |  IT

Synlige statusmålinger løfter effektivitet med 65 %

En ny IT-løsning og et leanforløb har fået maskinerne og medarbejderne til at arbejde mere effektivt.

En ny IT-løsning og et leanforløb har fået maskinerne og medarbejderne hos Plus Pack til at arbejde cirka 65 procent mere effektivt. Løsningen holder øje med maskinernes effektivitet og motiverer medarbejderne til hele tiden at korrigere processen og løse problemerne.

”Vi har ønsket at opbygge en løsning, der kan levere synlige og friske produktionsdata til vores medarbejdere, således at de kan reagere på problemerne her og nu, og det har vi fået”, fortæller Plus Packs produktionschef John Madsen.

Leanforløbet bliver understøttet af en OEE-løsning (Overall Equipment Effectiveness), som skaber det aktuelle, overordnede billede ud fra de mange små detaljer, som de enkelte operatører normalt ikke ville fange og kunne nå at reagere på. OEE-løsningen er udviklet og installeret af automationsvirksomheden Novotek.

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere