07.06.2022 | Navnenyt

Svend Christensen, ny IT-Driftskonsulent hos ADDvision

Mit kendskab til, hvordan en computer virker, er rimeligt indgående. Jeg er udlært elektronikmekaniker og har taget efteruddannelse i mikrocomputere – derfor kunne jeg gå direkte i pc-verdenen, som lige var startet op den gang i 1980’erne. Blandt andet har jeg arbejdet med de første IBM personlige computere. Og min erfaring er omfattende. Jeg har arbejdet med at reparere pc’er, håndtere reservedele og lignende. Senere kom jeg så over i serverinstallationer, forskellig brugersupport osv., og jeg har også arbejdet meget med netværk. Egentlig kender jeg alt til både brugerfladen, til installation, til sammenhængen og til hele maskineriet nedenunder. Da jeg var på udkig efter nyt job, var jeg til flere samtaler – deriblandt den hos ADDvision. Normalt tog samtalerne en halv time, denne her varede halvanden. Vi klingede bare. Kemien var der. Desuden var arbejdsopgaverne bare mere tiltalende og det lå endda tættere på mit hjem. Og jeg har ikke fortrudt: Jeg synes sgu primært, det er ret interessante opgaver, jeg arbejder med hver eneste dag – og jeg kan virkelig lide mine kolleger. Det er lige mig at være her.

 

ADDvision vokser støt – vi byder velkommen til 5 nye profiler

ADDvision er et mindre IT-firma - og vi er stolte af det. Det er nemlig et bevidst valg. Vi er superdygtige på teknologi og forretningsprocesser. Vi er tæt på kunderne og løser deres problemer. Folk får og tager ansvar, og dét, vi lover, holder vi – så medarbejderne står aldrig i en ubekvem situation over for kunderne.
Derfor har vi tiltrukket 5 gode nye medarbejdere, som vi er utroligt glade for at byde velkommen i vores udvalgte gruppe.

Mere fra ADDvision a/s

ADDvision a/s

www.addvision.dk

En stærk sparringspartner og totalleverandør når det gælder optimering og WMS-løsninger til Microsoft Dynamics 365 Business Central, Dynamics NAV & C5. Vores erfaring har givet os en særdeles dyb indsigt i virksomheders problemstillinger, når det drejer sig om økonomi- og virksomhedsstyring. Desuden har vi specialiseret os i online WMS- og…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere