08.01.2021 | Navnenyt

Svend Bryndum ansat som Principal Consultant i konsulenthuset Syncronic

Svend Bryndum (53) er ansat som Principal Consultant i Syncronic, der med 30 ansatte er Danmarks største specialiserede rådgiver inden for supply chain management og IT.

 

I sin nye stilling hos Syncronic skal Svend Bryndum hjælpe virksomhedskunder med at implementere supply chain løsninger i både SAP-miljøer og Kinaxis-miljøer.

 

Svend Bryndum har 25 års erfaring som konsulent og har løst opgaver i både Europa, USA, Mellemøsten og Asien. Han har særligt arbejdet med SAP systemkonfigurering og IT arkitekturløsninger i forbindelse med store ERP og supply chain transformationsprojekter.

 

De sidste 24 år har hjemadressen været i England. Men nu har han sammen med sin kone og to børn besluttet, at det er tid til at vende hjem til Danmark, hvilket passer godt med, at Syncronics kunder ofte er danske eller nordiske virksomheder.

 

”Jeg glæder mig til fremover at skrue lidt ned for rejseriet for at kunne tilbringe mere tid med familien i Danmark samt at arbejde sammen med mine nye kollegaer hos Syncronic, som i branchen er kendt for at tiltrække nogle af de bedste og mest erfarne folk,” siger Svend Bryndum.

Mere fra Syncronic ApS

Syncronic ApS

www.syncronic.com

Since 2006 Syncronic has established its reputation in the market with more than 30 consultants that understand your business and what creates value for you. We strategize supply chains for impact and provide the roadmap for change. We design and implement business processes that actually work together with your existing or new IT system. At Syncronic Management Consulting, we challenge ou…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere