17.01.2018  |  Lager & distribution

Svaret på hvorfor en stå-ind-stabler kunne være lige præcis den truckløsning du har ledt efter…

Indhold fra partner Hvad er dette?

Til mange af de mest krævende warehouse opgaver kan en stå-ind-stabler være et fantastisk valg, især når der er tale om smalle lagerarealer.

Faktisk er der ikke noget bedre valg af truck, når det handler om effektivitet og sikkerhed – og nej, selv om UniCarriers var de første på markedet med en stå-ind-stabler tilbage i 1961, så er vi ikke forudindtaget. Mange andre truck-typer kan stable paller præcis som en stå-ind-stabler, og hvis indkøbsprisen er lavere, så kan alternative typer synes at være en bedre løsning. Stå-ind-stableren tilbyder imidlertid nogle store fordele.

Ergonomi
Når det handler om ergonomi, så er stå-ind-stableren førende sammenlignet med andre løsninger. Under brug kan føreren nemt indtage en naturlig position i stående stilling og ved håndbetjening af kontrolfunktionerne. Her bør man sammenligne med en truck til gående fører, hvor føreren ofte står statisk i længere perioder. Ergonomisk design betyder således mindre tidstab, da ubehag og overanstrengelse hos føreren mindskes, og det betyder samtidig, at opgaverne udføres hurtigere og nemmere.

Forbedret sikkerhed
Hvis du prioriterer sikker betjening og dermed ro i sindet, så er en stå-ind-stabler også her et godt valg. Først og fremmest er føreren altid indenfor truckens naturlige omkreds under betjening og er ikke så udsat som ved brug af en konventionel gående stabler. Sikkerhedstaget på en stå-ind-stabler skal ofte betragtes som en vigtig og helt naturlig del af udstyret fremfor et tilvalg, og sammen med søjlerne på styrehuset beskytter det føreren mod faldende objekter og påkørsler fra siden. Ofte har den gående fører heller ikke den sikkerhed, der følger med ’dødemandsknappen’, der findes på de fleste modeller, og som øger sikkerheden ved at forhindre trucken i at blive betjent, når føreren ikke er 100% i kontrol.

Hastighed og holdbarhed
Designet på en stå-ind-stabler gør den ofte mere holdbar end stablere til gående fører og mere modstandsdygtig overfor tilfældige bump og skrammer. Denne type trucks har i de fleste tilfælde også højere hastighed og hurtigere acceleration – hvilket betyder, at flere opgaver kan løses i løbet af en vagt.

Pladsbesparende design øger effektiviteten
Atter en vigtig fordel ved en stå-ind-stabler bliver også åbenlys, når der skal flyttes en palle under trange forhold. Med en stabler til gående fører vil gangarealet ofte ikke være bredt nok til, at føreren kan stå bag stableren som normalt. Ofte vil føreren være nødsaget til en akavet og uhensigtsmæssig arbejdsposition for at flytte en palle. Er der en platform, vil føreren også være nødsaget til at bruge tid på at slå denne op og ned. Med en stå-ind-stabler er føreren ’indendørs’ og kan uden problemer komme helt tæt på pallen. Dette nedbringer drastisk tidsforbruget ved håndtering af paller, og det øger effektiviteten markant.

Stabilitet
For en truck med en ret smal designprofil kan du forvente af en stå-ind-stabler, at den er stabil, når der skal løftes tunge paller til større højder. Det såkaldte 4-punkt-design på Ergo A-modellen tilbyder maksimal stabilitet, især når man sammenligner med 4-punkt-design, der gør brug af fjederbelastede hjul for at kompensere for ujævne overflader. 4-punkt-stableren har brug for fladt underlag for at udnytte sit fulde potentiale, men den ekstra stabilitet er det værd.

Er du stadig ikke overbevist om fordelene ved en stå-ind-stabler? Måske har du ikke haft brug for at overveje det før, men det er værd at tage med i betragtning, om de nævnte features og fordele vil forbedre sikkerheden og effektiviteten ved udførelse af dine daglige opgaver indenfor materialehåndtering. Hvis du ønsker at vide mere om, hvorledes en stå-ind-stabler kan bidrage til dine opgaver, så klik venligst på dette link, og vi vil kontakte dig så hurtigt som muligt. 

Mere fra UniCarriers Denmark A/S

UniCarriers Denmark A/S

www.unicarrierseurope.com

UniCarriers Denmark A/S har mere end 50 års erfaring på det danske marked, og vi tilbyder japansk kvalitet og teknologi i et unikt samspil med svensk design, brugervenlighed og ergonomi. Vi er særdeles stærkt repræsenteret i mere end 30 europæiske lande, og på verdensplan er der tale om mere end 5.000 dygtige og dedikerede medarbejdere. Denne platform har relevant og professionel positiv indflydel…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere