17.07.2020  |  Branchenyt

Case: Svanehøj Group valgte Columbus som partner og ene it-leverandør

Indhold fra partner Hvad er dette?

I denne video fortæller Jens Andresen, CFO hos Svanehøj Group, om at have valgt Columbus som partner og rejsen fra SAP til Dynamics AX på blot seks måneder, samt deres fremtidige it-planer.

Da Svanehøj Group i 2018 forlod Pumpe-divisionen, fik de en seks måneders transaktionsperiode, hvor de skulle nå ud og stå på egne ben og etablere eget IT- og ERP-system. Columbus var med til at hjælpe virksomheden hen mod deres nye system, Dynamics AX. 

"Vi er rigtig godt tilfreds med valget af Columbus, fordi vi har fået en leverandør som kan levere hele løsningen. Ikke kun på vores ERP-løsning men også på vores infrastruktur. Og vi var meget interesserede i at finde en leverandør som kunne levere det hele så vi kunne undgå koordineringsmøder" - Jens Andresen.

Med transaktionsperioden på seks måneder var hele omskiftningsprocessen presset, men med samarbejde og dialog nåede Virksomheden det i tide:

"Vi er blevet lyttet til, og vi er blevet prioriteret, og det er vores opfattelse, at Columbus' konsulenter i den grad har bidraget til, at vi kunne nå vores mål i rette tid" - Jens Andresen.

Mere fra Columbus Danmark

Columbus Danmark

http://www.columbusglobal.dk

Columbus hjælper virksomheder i den digitale transformation af deres forretning ved at øge værdien af deres ERP-investering. Vi udvikler og implementerer vores løsninger baseret på innovative platforme der accelererer digital transformation og ROI. Vi minimerer risici forbundet med at implementere, opgradere og udskifte eksisterende ERP-systemer. Vi leder vores kunder med best practice services og…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere