Jobopslag

Supply Chain Talent

furnipart

furnipart.com

 • fp@furnipart.com
 • +45 8764 3500
 • delta 2, 8382 hinnerup
Se profil  
Stilling: Supply Chain Talent
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Midtjylland
Oprettelses­dato: 11.06.2019
Søg job  

Passion og talent for optimering, logistik og forecast

Nytænkning i kombination med de nyeste digitale værktøjer skal skabe platformen for en markant vækstrejse.

Se hele opslaget her

Analyse, optimering, eksekvering og styring bliver omdrejningspunkterne i din rolle, og du bliver involveret i både driftsopgaver og optimering på tværs af hele værdikæden, bl.a.:

 • Udbygge, fastholde og drive forecast-proces
 • Optimering af og opfølgning på indkøbslagre
 • Sikre høj leveringsevne gennem løbende op  følgning på kerneleverandører
 • Opfølgning på rammeordrer og kunders  lageraftaler
 • Styring af stamdata • Deltagelse i AX-projekter og -integrationer
 • Udvikle og drifte supply chain KPI dashboard
 • Udnytte BI værktøj til at understøtte   forretningen med relevant rapportering
 • Analyse af store datamængder både i relation   til materiale-flow og lagre
 • Identificere og sikre effektive IT-processer, der   kan strømline værdikæden


I tillæg hertil vil du naturligt blive inddraget i forskellige ad hoc projekter relateret til furniparts videre udvikling. Som Supply Chain Analyst får du reference til vores Supply Chain Manager, og du kommer til at indgå i et velfungerende og kompetent Supply Chain team med fem engagerede kollegaer.

Logistik/Supply Chain

Du er formentlig uddannet inden for logistik/supply chain og måske nyuddannet eller i gang med dit første eller andet job. For os er det vigtigste, at du vil elske dyb involvering i den daglige drift og samtidig konstant være nysgerrig på at spotte optimeringsmuligheder. Dit drømmejob er derfor et, hvor du netop har chancen for at være med til begge dele.

IT er en af dine store passioner og talenter. Dine Excel-kompetencer er pænt over gennemsnittet, og du har sandsynligvis allerede arbejdet med ERP-systemer og stiftet bekendtskab med BI-værktøj(er). Dine IT-kompetencer og din vedholdenhed gør dig i stand til at arbejde effektivt med store datamængder.

Dansk og engelsk beherskes i såvel skrift som tale.

Vi er i vækst

Et stærkt sammenhold, en uhøjtidelig omgangstone og respekt for hinanden er furniparts DNA, – og ambitionerne er høje. Dygtige medarbejdere, solide resultater og en positiv udvikling på især de internationale markeder giver grobund for masser af optimisme.

Hvis du trives i en organisation, hvor der er adgang til sparring og plads til at tage et selvstændigt ansvar for egne opgaver, så er du på sporet. Motiveres du tillige af varierende opgaver i et internationalt orienteret miljø, hvor der konstant er fokus på muligheder og forbedringer, så skal du søge denne stilling.

Ansøgning og CV

Mail snarest muligt ansøgning og CV til job@furnipart.com. Indledende samtaler gennemføres løbende. Vores eksterne HR-samarbejdspartner deltager i processen.

Læs mere om virksomheden på www.furnipart.com. Du kan også finde os på LinkedIn og Instagram.

Tags: furnipart

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere