Event

Supply Chain Club 14. juni 2023 - Knudhule Badehotel i Ry

Slimstock Nordic

www.slimstock.com/dk

  • p.malling@slimstock.com
  • +45 4140 8030
  • Hammerholmen 18, 2650 Hvidovre
Se profil  
Type: Konference
Start dato: 14.06.2023
Start tidspunkt: 09:00
Sted: Knudhule Badehotel - Randersvej 88
Tilmeld  

Vi vil gerne invitere jer til SLIMSTOCK Nordic's kommende Supply Chain Club, som vil finde sted den 14. juni 2023 ved skønne Knudhule Badehotel i Ry.

Vi vil gerne invitere jer til SLIMSTOCK Nordic's kommende Supply Chain Club, som vil finde sted den 14. juni 2023 ved skønne Knudhule Badehotel i Ry. 

På arrangementet vil Dorte Bakgaard fra Actona Group A/S dele sin succeshistorie med at reducere lageret og øge servicegraden.

Oplev, hvordan Supply Chain Management Dashboard kan give dig et overblik over din forsyningskæde og sikre det rigtige beslutningsgrundlag. SLIMSTOCK's Management Dashboard er baseret på et datawarehouse, der kan integreres med jeres nuværende BI-platform eller tilgås via PowerBI. I kan selv oprette og vedligeholde nye dashboards, der passer til jeres organisation.

Vi vil også præsentere vores S&OP-løsning, som kan forenkle processen, når alle i virksomheden har et fælles datagrundlag. Sales & Operations Planning (S&OP) er en vigtig proces, der for mange virksomheder hjælper med at optimere forretningsdriften og øge effektiviteten i forsyningskæden.

Tilmeld dig nu og oplev, hvordan du kan optimere din forsyningskæde og styrke din virksomheds succes.

Tilmelding: https://hubs.la/Q01NDQ0c0

Vi ser frem til at møde jer og dele vores ekspertise og erfaring med jer!
Bedste hilsner, SLIMSTOCK Nordic

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere