Event

Supply Chain Analyse og forbedring – Del 2

Syncronic ApS

www.syncronic.com

  • hkn@syncronic.com
  • +45 53546055
  • Kirkebjerg Allé 84, 2605 Brøndby
Se profil  
Type: Kursus
Start dato: 03.06.2021
Start tidspunkt: 8:30-15:30
Sted: Online
Tilmeld  

Står du overfor utilfredsstillende leveringsevne, gennemløbstider, kapitalbinding, ledig produktionskapacitet, ukurante varer, upålidelige leverandører samt flere ikke-værdiskabende aktiviteter, uden en løsningen? Få værktøjerne den 3 juni.

Ovenstående problemer fører til re-planlægning og brandslukning, samt frustration og ikke mindst dårlig KPI performance. Meget ofte er problemet tæt forbundet med den tværgående planlægning af forsyningskæden, der jo har som formål at sikre optimal udnyttelse af ressourcer i kæden i forhold til mål for servicegrad og omkostninger.

Men hvordan kommer man i gang med at få løst problemerne og optimeret sin forsyningskæde?

Meld dig til Supply Chain Analyse og Forbedring – Del 2, hvor Henrik Knak, ud fra sine 20 års erfaring i branchen, vil introducere og træne dig, i metoder og værktøjer til forbedring af forsyningskæden, der benyttes af konsulenthuse verden over.

Kurset vil hjælpe dig til at designe løsninger der adresserer de underliggende årsager, samt implementere dem og kontrollere resultatet. Dette vil klæde dig på til de resterende faser af et forbedringsprojekt, hvor det er altafgørende at få gennemført forandringerne og skabe reelle forbedringer.

Dette kursus er efterfølgeren til ”Supply Chain Analyse & Forbedring – Del 1”, hvor fokus var på de indledende faser af forbedringsprojekter. I de indledende faser udarbejder man den klare problem- og målformulering, samt identificerer og diagnosticerer de underliggende årsager til problemerne, som sikrer at man i det videre forløb implementerer den rigtige løsning.

Begge kurser (Del 1 & Del 2) kan tages separat, men da der er en naturlig forbindelse mellem de to kurser, anbefales det at tage begge, for at få fuldt udbytte.

Tilmeld dig del 1 & 2 samtidig og få 20% rabat på begge kurser.

Hvis du i øvrigt har spørgsmål om, hvordan man kan forbedre en supply chain konkret ud fra din situation, så kontakt Henrik Knak, Partner i Syncronic, på +45 5354 6055 eller hkn@syncronic.com

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere