12.09.2023 | Navnenyt

Studiejob gav Thomas lysten til at arbejde med procesoptimering

Thomas Secher. Ny graduate i Bredana Axcite.

Mange af Bredana Axcites medarbejdere har erfaring fra ”den anden side af bordet”. Det gælder også vores nye graduate Thomas Secher, der trods sin unge alder har haft lagerarbejde og arbejdet med design af WMS system i sammenlagt godt fem år.

”Da jeg startede på Economics and Business Adminstration studiet på Aarhus Universitet, fik jeg job som lagerarbejder på Sinful. På et tidspunkt fik de ny logistikchef, som ønskede at optimere hele supply chain. Han trak mig med ind i udviklingen af det nye WMS system, og her gik det op for mig, at det er procesoptimering, jeg synes er spændende at arbejde med, fortæller Thomas.

Efter eksamen i sommer, var Thomas overbevist om, at han ville prøve noget nyt, og det måtte gerne overordnet set være en kombination af IT, innovation og forretning.

”Mens jeg overvejede, hvad jeg skulle, poppede stillingen hos Bredana Axcite op. Her var netop muligheden for at arbejde med forretningsudvikling i form af projekter, IT og supply chain, siger Thomas.

”Jeg glæder mig. Det bliver mega spændende at blive en del af projekter og systemimplementering.

Han bor sammen med sin kæreste i Aarhus. Fritiden står der fodbold på. Thomas ser så mange kampe, han kan komme af sted med. Ellers står den på Counter-Strike og samvær med kammeraterne. 

 

Mere fra Bredana Axcite A/S

Bredana Axcite A/S

https://www.bredana.dk/

Bredana Axcite A/S er Microsoft Dynamics partnervirksomhed og har leveret IT løsninger til danske virksomheder i snart 30 år. Kernen i vores virksomhed er, at vi forstår jeres forretning. De fleste af vores konsulenter er hentet fra industrien, hvor de selv har arbejdet med produktion, logistik eller økonomi. Det betyder, at de kan tage dialogen med din virksomheds f…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere