Jobopslag

Strategiske Supply Chain konsulenter til Styrelsen for Forsyningssikkerhed

Styrelsen for Forsyningssikkerhed

sfos.dk/

  • sfos@sfos.dk
  • 45161666
  • Datavej 16 3460 Birkerød
Se profil  
Stilling: Konsulent
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: 15.08.2022
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Københavnsområdet
Oprettelses­dato: 02.08.2022
Søg job  

Vi arbejder for at øge Danmarks robusthed når kriserne rammer. Det gør vi ved at sikre forsyningskæderne bag de kritiske ressourcer, der er afgørende for vores samfund.

Vi tilbyder en stilling, der hænger uløseligt sammen med COVID-19 pandemien og krigen i Ukraine. Disse kriser stiller store krav til vores generelle kapacitet indenfor Supply Chain Risk Management & Resilience (SCRM&R). Du kan både komme til os som forholdsvis nyuddannet og som meget erfaren. Det vigtigste er, at du vil arbejde på et strategisk niveau for Danmark.

Vi tilbyder et job med mulighed for faglig fordybelse, hvor du kommer til at udvikle konkrete modeller og værktøjer samt hjælpe vores samarbejdspartnere med at bruge dem for at få styr på forsyningskæderne. Vi tilbyder også mulighed for projektledelse, dialog og samarbejde med aktører i relevante sektorer samt bidrag til konkrete analyser af forsyningskæder og forsyningssikkerhed.

Vi tilbyder et godt arbejdsfællesskab i kontoret for samfundsvigtige funktioner, som er en nyetableret strategisk enhed, der varetager opgaver med bl.a. sårbarhedsanalyser, indberetning af forsyningsmangler og planer om forsyningssikkerhed. Vi har et godt humør og imødekommende kultur, hvor vi løfter i flok og lægger vægt på, at trivsel og høj performance går hånd i hånd.  

Om dig

Du har en lang videregående uddannelse, hvor du har haft fokus på Supply Chain management. Det er dog vigtigst, at du i dit arbejdsliv har analyseret forsyningskæder og arbejdet med strategisk indkøb. Du er analytisk stærk, har strategisk perspektiv og er en stærk formidler både skriftligt og mundtligt. Du er også tværfagligt samarbejdende, ser muligheder og trives i et arbejdsmiljø, hvor det også kan gå stærkt.

Det med småt

Du kan læse mere om Styrelsen for Forsyningssikkerhed, der er en ny styrelse fra 2020 under Justitsministeriets ressortområde, på www.sfos.dk. Dine løn- og ansættelsesforhold afhænger af kvalifikationer samt erfaring og fastsættes i henhold til relevant overenskomst.

Der er ansøgningsfrist d. 15/8 kl. 23.59. Du søger stillingen elektronisk på www.sfos.dk under Karriere. Vi hører til i Birkerød, og vi holder løbende samtaler. Du skal kunne sikkerhedsgodkendes. Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at ringe til Josefine Rønn fra Mercuri Urval (5076 1221) eller kontorchef Mads Peters (2056 7415).

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere