27.01.2021  |  Planlægning

Stort skridt for ROB-EX Cloud

Indhold fra partner Hvad er dette?

I næste version af ROB-EX Scheduler, som vi udvikler lige nu, tager vi et stort skridt med ROB-EX klienten, og snart kan endnu flere bruge en browser som deres foretrukne adgang til ROB-EX.

ROB-EX Scheduler kører både på lokal (eller virtuel) hardware og delvis som cloud service. I næste version, som vi udvikler lige nu, tager vi et stort skridt med ROB-EX klienten, så den understøtter en lang række funktioner. Endnu flere kan derfor snart bruge en browser som deres foretrukne adgang til ROB-EX. Den nye browser-baserede klient får også en helt ny brugerflade, som vi glæder os helt vildt til at dele med jer her i 2021. Og det er skruet sådan sammen at den nuværende installerede thick client kan bruges sammen med den nye thin client i browseren.

Vil du gerne være en af de første til at få mere at vide om vores nye brugerflade? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her og få nyheder om ROB-EX og produktionsplanlægning direkte i din indbakke.

Tags: ROB-EX A/S

Mere fra ROB-EX A/S

ROB-EX A/S

https://rob-ex.com/

IT virksomhed med internationalt perspektiv ROB-EX A/S er en it- og ingeniørvirksomhed. Vi har siden 1999 udviklet softwaren ROB-EX Scheduler til produktionsplanlægning til en lang række industri- og fremstillingsvirksomheder. Vi er en international virksomhed og har stor ekspertise inden for digitalisering, planlægning og styring af produktion. Et visuelt planl…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere