11.02.2019  |  Lager & distribution

STG: Unik lagerautomat til opbevaring af op til 100.000 cigarer

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med en Tornado Humidor har Scandinavian Tobacco Group i Assens opnået en helt unik lagerløsning der kombinerer alle lagerautomatens fordele med de særlige krav til luftfugtighed der stilles til opbevaring af cigarer.

Løsningen var at installere en Tornado Humidor, der er udstyret med et ventilationssystem der recirkulerer den befugtede luft inden i automaten.

Teknisk chef Troels Westergaard Johansen fortæller om baggrunden for projektet:”Ideen opstod under en samtale med Henrik Skov Jensen fra Constructor. Ville det være muligt at specialtilpasse en Tornado Lagerautomat til de krav der stilles til opbevaring af cigarer? Det altafgørende krav var at der skulle være en konstant luftfugtighed på 68o i automaten ellers tørrer cigarerne ud.” 

Læs mere om Tornado Lagerautomat fra Constructor

Mere fra CONSTRUCTOR DANMARK A/S

CONSTRUCTOR DANMARK A/S

www.constructor.dk

Constructor Danmark A/S er brancheledende leverandør af lager- & logistikløsninger.Uanset om du er på jagt efter reoler til lageret, værktøjsskabe til værkstedet eller søger eksperthjælp til det lovpligtige reoleftersyn kan Constructor hjælpe dig. Faktisk kan vi tilbyde dig en komplet pakke lige fra lageroptimering til produkter, montage & service/eftersyn. Vi kan simulere dit nye lag…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere