21.11.2019 | Navnenyt

SSI SCHÄFER forstærker salgsstyrken i Danmark

SSI SCHÄFER har ansat Jesper Lykke Larsen som salgskonsulent i Danmark.

Lager- og logistikspecialisten SSI SCHÄFER kunne pr. 1. november byde Jesper Lykke Larsen velkommen som salgskonsulent i Danmark. 

Med ansættelsen af Jesper forstærker SSI SCHÄFER sin danske salgsafdeling og sætter yderligere fokus på salg af manuelle og semiautomatiske lagerløsninger i hele landet.

Jesper får base på Sjælland og kommer blandt andet til at have lagerløsninger med hyldereoler, mobilereoler, pallereoler samt dækopbevaringsløsninger og lagerautomater som sit speciale.

Mere fra SSI SCHÄFER

SSI SCHÄFER

https://www.ssi-schaefer.com/da-dk

SSI SCHÄFER designer, udvikler og producerer løsninger til lagerbygninger, distributionscentre, fabrikker, værksteder samt kontorer. Virksomhedens portefølje omfatter manuelle og automatiserede løsninger til lagring, pluk og sortering, løsninger inden for conveyorsystemer, samt teknologier til affaldshåndtering. Samtidig er SSI SCHÄFER også e…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere