Jobopslag

Speditørelever til udstationering i Tyskland

Scan Global Logistics A/S

www.scangl.com

  • headoffice@scangl.com
  • 32 48 00 00
  • Kirstinehoej 7 , 2770 Kastrup
Se profil  
Stilling: Speditørelev
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Udlandet/Andet
Oprettelses­dato: 28.02.2020
Søg job  

Scan Global Logistics er en hurtigt voksende transport- og logistikvirksomhed med 1.700 medarbejdere og mere end 100 kontorer over hele verden. Vi leder lige nu efter 2 elever til vores kontor i Barsinghausen (ved Hannover) og 2 elever til vores kontor i Eckernförde (ved Kiel). Opstart er hhv. foråret 2020 og efteråret 2020.

Speditøruddannelsen kort fortalt
I denne elevstilling vil du blive udstationereret og have fast base på vores kontor i enten Hannover eller Kiel, i de 2 år elevperioden varer. Alt skolegang vil foregå på en dansk Handelsskole, enten i Roskilde, Kolding eller Århus og når du er udlært kan du kalde dig speditør.
Virksomheden stiller bolig til rådighed, og sørger for udgifter forbundet med skolegang.
Du vil blive specialiseret inden for vejtransport og opnå viden om planlægning og styring af nationale og internationale transporter på tværs af landegrænser, kulturer og sprog.

Mulighederne venter på dig
Hos Scan Global Logistics ved vi, at medarbejderne gør hele forskellen. Derfor er vores elevforløb skræddersyet, til at udvikle vores elever til nogle af de bedste i branchen.
Denne mulighed for at tage din elevuddannelse udenlands, giver flere fordele for dig som elev: du får internationale kompetencer og kulturforståelse, samt oplevelser og erfaringer med arbejdsredskaber, metoder og arbejdspladskultur i et andet land.
Hos Scan Global Logistics får du masser af muligheder, spændende udfordringer og ansvar. Hvis du har drive, ambitioner og vilje, så sørger vi for, at du udvikler dig både fagligt og personligt. Det afgørende for os, er din indstilling, dit engagement og dine ambitioner, samt at du er nysgerrig efter at lære nyt, åben overfor nye udfordringer og forstår at indgå i et team. Resten lærer vi dig!


Din baggrund

  • Rent praktisk har du gennemført en HHX eller STX (med tilhørende fagpakker), en EUX eller HG2 med et godt resultat
  • Du skal kunne begå dig på tysk, da størstedelen af kommunikation vil foregå på tysk
  • Du har kørekort til bil (kategori B), og du taler og skriver godt engelsk
  • Har du også haft et studiejob, som har givet dig en handels- og forretningsmæssig forståelse, eller haft et længerevarende ophold i udlandet, er det en klar fordel


Ansøgning og kontakt
Vi tager imod ansøgninger løbende og holder samtaler løbende. For yderligere information er du velkommen til at kontakte Ditte Rasmussen, Nordic People & Culture Consultant, på telefon 3248 0005.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 


 

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere