Jobopslag

Speditørelever 2020

Scan Global Logistics A/S

www.scangl.com

  • headoffice@scangl.com
  • 32 48 00 00
  • Kirstinehoej 7 , 2770 Kastrup
Se profil  
Stilling: Speditørelev
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: 31.08.2020
Tiltrædelses­dato: 01.09.2020
Geografi: Københavnsområdet
Oprettelses­dato: 18.05.2020
Søg job  

Scan Global Logistics er en hurtigt voksende transport- og logistikvirksomhed med 1.300 medarbejdere og mere end 100 kontorer over hele verden. Vi leder lige nu efter 16 nye elever til ansættelse senest d. 1. september 2020.

Mulighederne venter på dig
Hos Scan Global Logistics får du masser af muligheder, spændende udfordringer og ansvar. Hvis du har drive, ambitioner og vilje, så sørger vi for, at du udvikler dig både fagligt og personligt.
Som speditørelev hos os får du viden om planlægning og styring af nationale og internationale transporter på tværs af landegrænser, kulturer og sprog.  Efter endt uddannelse er der gode muligheder for fastansættelse i både ind- og udland.

Er du god med mennesker
Spedition handler om mennesker, så du skal kunne lide at være social, være god til at kommunikere, finde løsninger, tænke hurtigt - og forstå at kundeservice er nøglen til din og vores succes. Det afgørende for os, er din indstilling, dit engagement og dine ambitioner og at du er nysgerrig efter at lære nyt, åben overfor nye udfordringer og forstår at indgå i et team. Resten lærer vi dig!

Speditøruddannelsen kort fortalt
Hos Scan Global Logistics ved vi, at medarbejderne gør hele forskellen. Derfor er vores elevforløb skræddersyet, til at udvikle vores elever til nogle af de bedste i branchen. Derudover får du et stort netværk både på tværs af afdelinger og landegrænser.
Speditøruddannelsen finder sted på et af vores 8 kontorer i Danmark, og er et 2-årigt forløb inden for vejtransport, sø- eller luftfragt. Du bliver en del af et elevhold, der følges ad hele vejen. Uddannelsen veksler mellem teori og praktik, og du får hurtigt både ansvar og stor selvstændighed i din dagligdag.

Din baggrund
  • Rent praktisk har du gennemført en HHX eller STX (med tilhørende fagpakker), en EUX eller HG2 med et godt resultat.
  • Du har kørekort til bil (kategori B), og du taler og skriver godt engelsk.
  • Har du også haft et studiejob, som har givet dig en handels- og forretningsmæssig forståelse, eller haft et længerevarende ophold i udlandet, er det en klar fordel.

Ansøgning og kontakt
Vi tager imod ansøgninger og holder samtaler løbende. I 2020 optager vi ca. 16 speditørelever over hele landet med forventet opstart senest d. 1. september. Husk at vedlægge dine karakterer for din senest færdiggjorte uddannelse med din ansøgning. 
For yderligere information er du velkommen til at kontakte Ditte Rasmussen, Nordic People & Culture Consultant, på telefon 32 48 00 05.
Vi glæder os til at høre fra dig.


Bemærk, at du må forvente en del længere svartid på din ansøgning p.t. grundet den nuværende situation i Danmark. 

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere