Jobopslag

Speditørelev til vores filial i Hvidovre

DACHSER Intelligent Logistics

www.dachser.dk

  • dachser.hvidovre@dachser.com
  • 36347777
  • Helseholmen 11, 2650 Hvidovre
Se profil  
Stilling: Speditørelev
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: 01.09.2020
Geografi: Københavnsområdet
Oprettelses­dato: 12.05.2020
Søg job  

Vil du have en uddannelse, der åbner døren til det meste af verden? Drømmer du om at udfolde dine evner og indfri dine ambitioner i et unikt, internationalt miljø? Så søg ind som speditørelev og bliv klar til fremtidens udfordringer!

Jobbet

Vores elevprogram er designet til at klæde dig på fagligt og personligt, så du med tiden selvstændigt kan guide vores kunder og håndtere deres transporter på bedst mulig måde.

Uddannelsens varighed er to år, og du veksler mellem undervisning på Roskilde handelsskole (10 uger) og speditionsarbejde hos os.

Du vil blive en del af vores afdeling for vejtransport og vil igennem din uddannelse komme rundt i flere forskellige afdelinger, og i takt med at dine kompetencer udvikles, løbende få egne ansvarsområder.

Forventet start er september 2020.

Elevuddannelsen sigter på, at vi efter endt uddannelse kan fortsætte samarbejdet og du kan sætte dit præg på vores fremtid og blive en del af DACHSERs fortsatte vækst.

Hvem er du?

For at blive optaget på elevuddannelsen kræver det at du har færdiggjort EUX, HHX, Logistikøkonom eller lignende med gode karakterer og er god til engelsk. Som person trives du med en vekslende hverdag med mange forskellige opgaver, og du bevarer altid overblikket. Du har teamspirit, er nysgerrig efter at lære mere, men har også forståelse for, at rutineopgaver er en del af hverdagen. Du tager ansvar og initiativ,  og er indstillet på en uddannelse i et internationalt miljø, hvor vi stiller gensidige krav.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et spændende job med faglige udfordringer, hvor du vil få en bred kontaktflade til vores internationale organisation og indgå i forskellige tværfaglige teams.

Du får gode kolleger, der skatter et godt og humørfyldt arbejdsmiljø, løn efter overenskomst, frihed under ansvar og mulighed for udstationering.

Er du interesseret?

Ansøgning vedlagt CV og uddannelsesbeviser uploades hurtigst muligt og senest tirsdag den 2. juni 2020. Vi behandler ansøgninger løbende.

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Operations Manager Nicolai Poulsen på mobil tlf. 51 59 77 04.

Hvis du vil vide mere om uddannelsen, kan du finde mere information på www.blivspeditør.dk.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere