Jobopslag

Speditørelev hos DACHSER i Kolding

DACHSER Intelligent Logistics

www.dachser.dk

  • dachser.hvidovre@dachser.com
  • 36347777
  • Helseholmen 11, 2650 Hvidovre
Se profil  
Stilling: Speditørelev
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: 01.09.2021
Geografi: Jylland
Oprettelses­dato: 21.04.2021
Søg job  

Drømmer du om at udfolde dine evner og indfri dine ambitioner i et unikt, internationalt miljø? Så søg ind som speditørelev, og bliv klar til fremtidens udfordringer. Vi søger netop nu efter nye engagerede og ambitiøse speditørelever!

Jobbet

Vores elevprogram er designet til at klæde dig på fagligt og personligt, så du med tiden selvstændigt kan guide vores kunder og håndtere deres transporter på bedst mulige måde.

Uddannelsens varighed er to år, og du veksler mellem undervisning på IBC i Kolding (10 uger) og speditionsarbejde hos os.

Du vil blive en del af vores afdeling for vejtransport, hvor du vil få en alsidig elevuddannelse, der introducerer dig til hele husets virke. Du kommer rundt i flere forskellige afdelinger, og i takt med, at dine kompetencer udvikles, vil du løbende få egne ansvarsområder.

Elevuddannelsen sigter på, at vi efter endt uddannelse kan fortsætte samarbejdet, og du kan sætte dit præg på vores fremtid og blive en del af DACHSERs fortsatte vækst.

Forventet start er september 2021.

Hvem er du?

For at blive optaget på elevuddannelsen kræver det, at du har færdiggjort EUX, HHX, Logistikøkonom eller lignende med gode karakterer, og at du er god til engelsk. Som person trives du med en vekslende hverdag med mange forskellige opgaver, og du bevarer altid overblikket.

Du har teamspirit, er nysgerrig efter at lære mere, men har også forståelse for, at rutineopgaver er en del af hverdagen. Du tager ansvar og initiativ og er indstillet på en uddannelse i et internationalt miljø, hvor vi stiller gensidige krav.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et spændende job med faglige udfordringer, hvor du vil få en bred kontaktflade til vores internationale organisation og indgå i forskellige tværfaglige teams.

Du får gode kolleger, der skatter et godt og humørfyldt arbejdsmiljø, løn efter overenskomst, frihed under ansvar og mulighed for udstationering.

Er du interesseret?

Ansøgning vedlagt CV og uddannelsesbeviser uploades hurtigst muligt og senest den 24. maj 2021. Vi behandler ansøgninger løbende.

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Team Leader Christian Hygum på tlf. 51 59 77 39. Hvis du vil vide mere om uddannelsen, kan du finde mere information på www.blivspeditør.dk.

 

DACHSER er en familieejet virksomhed, der tilbyder transportlogistik, lagerservices og kundespecifikke services. Et finmasket transportnetværk – både i Europa og i resten af verden – og fuldstændigt integrerede it-systemer giver intelligente logistikløsninger rundtom i verden. Få mere information om DACHSER som arbejdsplads på www.dachser.dk eller se en video om os her.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere