Jobopslag

Speditørelev 2021

Scan Global Logistics A/S

www.scangl.com

  • headoffice@scangl.com
  • 32 48 00 00
  • Kirstinehoej 7 , 2770 Kastrup
Se profil  
Stilling: Speditørelev
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Udlandet/Andet
Oprettelses­dato: 10.09.2021
Søg job  

VIL DU HAVE MULIGHEDEN FOR AT KICKSTARTE EN INTERNATIONAL KARRIERE? SÅ BLIV SPEDITØRELEV HOS SCAN GLOBAL LOGISTICS PÅ VORES KONTOR I ENTEN AALBORG ELLER KASTRUP.

Vi søger lige nu sø- og luftfragtselever til vores kontorer i hhv. Aalborg og Kastrup, til ansættelse hurtigst muligt. Der er gode muligheder for fastansættelse i både ind- og udland efter endt forløb.

Mulighederne venter på dig
Hvis du vil være ekspert i nationale og internationale transporter via sø eller luft, så er vi det rigtige sted for dig.
Du vil komme til at arbejde sammen med innovative speditører, som altid vil gå den ekstra mil for at finde de bedste løsninger for vores kunder. Samtidig lægger vi stor vægt på, at vi skal have det sjovt sammen i en uformel atmosfære, hvor der er plads til at fejle og lære.
For os er hver udfordring en mulighed for at udvikle dine evner, og netop derfor er vores elevforløb skræddersyet til at udvikle dig til at blive en af de bedste i branchen.
Med over 1850 kollegaer rundt om i verden fordelt på mere end 120 kontorer har du altid support, både fra din nærmeste kollegaer, men også på tværs af landegrænser – og får et globalt netværk, som hjælper dig med at lykkes i hverdagen.

Hvad laver en speditør?
Som speditørelev hos os planlægger du, hvordan varer transporteres fra A til B i Danmark og resten af verden. Det kan for eksempel være en kunde som skal have fragtet varer fra Kina til Danmark inden for en bestemt tidsfrist og til den helt rigtige pris, men hvad gør du hvis en havn eller lufthavn bliver lukket? Her skal du som speditør få det hele til at gå op i en højere enhed samtidig med at holde et højt serviceniveau over for vores kunder.
Spedition handler om mennesker, så det er vigtigt, at du er god til at tale med andre, kan finde løsninger og tænke hurtigt. Du forstår samtidigt, at kundeservice er nøglen til din og vores succes.
Det afgørende for os er din indstilling, dit engagement og dine ambitioner, samt at du er nysgerrig efter at lære nyt og åben over for nye udfordringer. Resten lærer vi dig!

Bliv en del af holdet
Selve speditøruddannelsen finder sted på kontoret i Aalborg eller Kastrup og er et 2-årigt forløb inden for sø- eller luftfragt. Du bliver en del af et elevhold, der følges ad hele vejen. Uddannelsen veksler mellem teori og praktik og garanterer derfor både faglig og professionel udvikling, samtidig med at du hurtigt får ansvar og stor selvstændighed i din dagligdag.

Din baggrund:

  • Du har gennemført en HHX, STX, HTX, HF eller EUX med et godt resultat. Har du en STX, HTX eller HF, skal du tage fem ugers supplerende EUS-kursus.
  • Du har kørekort til bil (kategori B), og du taler og skriver godt engelsk.
  • Det er en fordel, hvis du har haft et studiejob, som har givet dig en handels- og forretningsmæssig forståelse, eller haft et længerevarende ophold i udlandet. Dette er dog ikke et krav.


Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning allerede nu via nedenstående link, for vi holder samtaler løbende. Forventet opstart er hurtigst muligt. 
Vil du vide mere, så kontakt Ditte Rasmussen, People & Culture, på telefon 32 48 00 05, eller besøg vores hjemmeside www.scangl.com 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Har du brug for tips til hvordan man laver et CV og skriver en ansøgning? Se mere her. 

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere