Jobopslag

Speditør

DB Schenker

www.dbschenker.dk

  • info.dk@dbschenker.com
  • 36 86 95 00
  • Helseholmen 31-39, 2650 Hvidovre
Se profil  
Stilling: Speditør
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: 02.08.2021
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Sydjylland
Oprettelses­dato: 15.07.2021
Søg job  

Trives du i et strømlinet set up og vil du være en del af Europas største speditionsselskab inden for landtransport, med det største og stærkeste europæiske netværk i ryggen? Brænder du for at sikre en høj kvalitet, at alle forsendelser afgår til tiden og få lov til at bruge og udvikle dine kompetencer? Så skal du læse videre her.

Du bliver en del af et team med humør og stærkt sammenhold
Til vores filial i Kolding – men fra 2022 Taulov – søger vi en erfaren speditør, med stærke strukturelle evner til vores Business Service team, som skal være med til at sikre en høj kvalitet i vores eksport disponering. Vores kerneforretning er stykgodsforsendelser og vi tilbyder velfungerende værktøjer, som sikrer et godt overblik over vores mange daglige forsendelser.

Vores Business Service team for Jylland består af ca. 50 personer og eksportteamet, som du vil blive en del af, er et varieret team på ca. 10 personer der arbejder godt sammen. Der er både et højt tempo og højt til loftet, og vi servicerer vores kunder top professionelt. Du vil arbejde ud fra vores filial i Kolding, indtil vi flytter til Taulov.

Vi bygger en ny terminal og kontor i Taulov ved Fredericia, som forventes klar januar 2022. Her samler vi vores aktiviteter i Jylland i topmoderne terminal- og kontorfaciliteter. Vi starter eget nationalt distributionsnetværk og du kan nu komme med på rejsen.

Du bliver en del af Europas største netværk på landtransport, og får dermed en stor kontaktflade med både kunder og kollegaer i hele Europa.

Afvekslende arbejdsdag
Du vil hovedsageligt arbejde med vores danske eksport forsendelser til hele Europa. Du vil indgå i et team, hvor man har ansvaret for alt fra indhentning hos de danske kunder, til godset afgår fra vores terminal og ankommer hos vores mange terminaler i Europa. Du vil indgå i et team hvor man har stor indflydelse på at nytænke måder at gøre tingene på, og hvor man har mulighed for at udvikle sig selv og sine opgaver.

Du vil få en meget afvekslende og alsidig arbejdsdag, hvor ikke to dage er ens.

Har du et stort service-gen og en proaktiv tilgang?
Du er uddannet indenfor transport- og logistik-branchen og har nogen års erfaring indenfor landevejstransport og disponering. Det er vigtigt at du trives i et struktureret miljø og drives af, at bidrage til vores høje kvalitetsmål og brænder for at presse grænserne for optimering og udvikling.

Du er en ekstrovert og udadvendt person, der arbejder struktureret og tager ansvar for dine opgaver. I teamet er du social samtidigt med, at du kan arbejde selvstændigt. Du er robust og selvsikker, hvilket gør at du kan stå imod når tempoet er højt og vores kunder stiller høje krav. Serviceminded, kontaktskabende, energisk, struktureret og vedholdende er kendetegnende ord for dig.

Du arbejder hjemmevant og bredt funderet med IT systemer, sætter dig nemt ind i nye systemer, og du taler og skriver flydende dansk og engelsk.

Er du interesseret?
Så ansøg nu, vi holder interviews løbende og besætter stillingen, når vi har fundet den rette kandidat.

Har du spørgsmål så er du velkommen til at kontakte Head of Business Service, René Rasmussen på 8883 5417.

 

DB Schenker er en af verdens førende udbydere af integrerede logistikløsninger og Supply Chain Management med 76.000 medarbejdere globalt, og er Europas største inden for landtransport. DB Schenker Danmark har ca. 300 medarbejdere fordelt på 3 filialer.

Tags: DB Schenker

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere