Jobopslag

Speditør

DB Schenker

www.dbschenker.dk

  • info.dk@dbschenker.com
  • 36 86 95 00
  • Helseholmen 31-39, 2650 Hvidovre
Se profil  
Stilling: Speditør
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Sydjylland
Oprettelses­dato: 09.02.2021
Søg job  

Vil du håndtere stykgods i Europas største speditionsselskab inden for landtransport, med det største og stærkeste europæiske netværk i ryggen? Vil du være en del af et team af dygtige og hjælpsomme kollegaer med et godt sammenhold? Så læs videre her.

Import af stykgods fra hele Europa med en stor kontaktflade
Vi søger en ny kollega til vores stykgods afdeling i Kolding.

Afdelingen består af 30 medarbejdere og import-teamet, som du vil blive en del af, består af 4 medarbejdere der alle håndterer stykgods fra Europa. Teamet arbejder tæt sammen og supporterer kunderne professionelt og effektivt.

Du vil få ansvaret for import af stykgods fra hele Europa, hvor du vil koordinere forsendelserne og have kontakten med vores kunder, lagre, underleverandører samt udenlandske kollegaer.

Som en del af jobbet vil du også stå for dokumenthåndteringen for dine transporter. Vi har stort fokus på leveringsperformance, derfor vil en vigtig del at dit job være opfølgning på forsendelserne.

Du bliver en del af Europas største netværk på landtransport, og får dermed en stor kontaktflade med både kunder og kollegaer i hele Europa.

Hvad kan du forvente
Du kan forvente at blive en del af en afdeling, der er præget af åben kommunikation, godt humør og højt tempo. Vi lægger vægt på, at det skal være sjovt at gå på arbejde, samtidigt med, at vi arbejder seriøst og professionelt med vores opgaver.

Gode arbejdsforhold med pension, sundhedssikring, massage- og frokostordning er en del af pakken der venter på dig.

Serviceminded og udadvendt
Du har ideelt set en uddannelsesmæssig baggrund indenfor transport, spedition eller logistik. Det er afgørende, at du har solid erfaring med import af stykgods fra en lignende stilling, og at du har helt styr på transport-flowet og termerne indenfor transport.

Du arbejder bredt funderet med IT systemer, sætter dig nemt ind i nye systemer, og du taler og skriver flydende dansk og engelsk.

Som person er du serviceminded, udadvendt, energisk og vedholdende. Du trives med en stor daglig kontaktflade, hvor du kommunikerer med både kunder, chauffører, lagermedarbejdere og kollegaer i ind- og udland.

Har du spørgsmål til stillingen?
Så er du velkommen til at kontakte Business Service Manager, Kolding, Helle Marcussen på telefon 7632 2123.

Vi afholder samtaler løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt.

Tags: DB Schenker

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere