Jobopslag

Speditør

DB Schenker

www.dbschenker.dk

  • info.dk@dbschenker.com
  • 36 86 95 00
  • Helseholmen 31-39, 2650 Hvidovre
Se profil  
Stilling: Speditør
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: 27.01.2020
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Sydjylland
Oprettelses­dato: 02.01.2020
Søg job  

Vil du håndtere stykgods i Europas største speditionsselskab inden for landtransport, med det største og stærkeste europæiske netværk i ryggen? Har du et stærkt kendskab til det tyske eksportmarked for stykgods og vil du have selvstændigt ansvar for markedet? Så læs videre her.

Selvstændigt ansvar for eksport af stykgods til Tyskland
Vi søger en ny kollega til vores stykgods afdeling i Kolding. Afdelingen består af 30 medarbejdere og eksport-teamet, som du vil blive en del af, består af 8 medarbejdere der alle håndterer stykgods til Europa. Teamet arbejder tæt sammen og supporterer kunderne professionelt og effektivt.

Du vil få selvstændigt ansvar for eksport af stykgods til Tyskland, hvor du vil koordinere forsendelserne og have kontakten med vores kunder, lagre, underleverandører samt udenlandske kollegaer. Yderligere vil der naturligt også være eksport forsendelser til øvrige europæiske lande i stillingen.

Som en del af jobbet vil du også stå for dokumenthåndteringen for dine transporter. Vi har stort fokus på leveringsperformance, derfor vil en vigtig del at dit job være opfølgning på forsendelserne.

Du bliver en del af Europas største netværk på landtransport, og får dermed en stor kontaktflade med både kunder og kollegaer, hovedsageligt i Tyskland, men også i øvrige dele af Europa.

Du får selvstændigt ansvar for vores største eksportmarked
Du vil få en chef der delegerer ansvar til sine medarbejdere, og dermed få stor frihed i stillingen til at lave dine egne transportløsninger under DB Schenker ’s overordnede rammer.

Du bliver en del af en afdeling, der er præget af åben kommunikation, godt humør og højt tempo. Vi lægger vægt på, at det skal være sjovt at gå på arbejde samtidigt med, at vi arbejder seriøst og professionelt med vores opgaver og ikke mindst kommer i mål sammen.

Gode arbejdsforhold med pension, sundhedssikring, massage- og frokostordning er en del af pakken der venter på dig.

Vi bygger en ny terminal og kontor i Taulov ved Fredericia, som forventes klar januar 2022. Her samler vi vores aktiviteter i Jylland i topmoderne terminal- og kontorfaciliteter.

Du leverer høj kvalitet til kunderne – hver gang
Vi forventer, at du er uddannet speditør – gerne eksamineret speditør – og at du har et par års erfaring. Du kender flowet af gods i Europa og ikke mindst Tyskland, som du har et stærkt markedskendskab til.

Du har en god forretningssans og fokus på økonomien i dine transporter. For dig er det naturligt at arbejde smartere i dag end i går, og gribe nye opgaver. Du tilbyder vores kunder høj kvalitet i løsningerne hver gang.

Du arbejder struktureret, og befinder dig godt i et miljø, hvor du er selvkørende inden for relativt brede rammer – og altid med opbakning fra dit team. Det er vigtigt for os, at du trives med at have mange forskellige opgaver, og kan holde overblikket når det går stærkt.

Du taler og skriver godt på tysk og engelsk, og er naturligvis vant til at arbejde med IT systemerne i Office pakken.

Har du spørgsmål til stillingen?
Så er du velkommen til at kontakte Business Services & Network / Linehaul Manager, Kolding, Helle Marcussen på telefon 7632 2123.

Vi afholder samtaler løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt.

Tags: DB Schenker

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere