Jobopslag

Speditør

DB Schenker

www.dbschenker.dk

  • info.dk@dbschenker.com
  • 36 86 95 00
  • Helseholmen 31-39, 2650 Hvidovre
Se profil  
Stilling: Speditør
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: 01.10.2018
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Københavnsområdet
Oprettelses­dato: 10.09.2018
Søg job  

Trives du i et lille stærkt team, med selvstændigt ansvar for egne kunder i CIS landene gennem hele processen, fra indledende korrespondance over til opfølgning og fakturering? Så læs videre her.

DB Schenker er en af verdens førende udbydere af integrerede logistikløsninger og Supply Chain Management. DB Schenker Danmark har ca. 300 medarbejdere i Danmark fordelt på 4 filialer. 

Stor kontaktflade nationalt og internationalt i et stærkt team
Vi søger en speditør til vores CIS-afdeling i Storkøbenhavn, hvor du i samarbejde med dine kollegaer står for transport af forsendelser for egne kunder til CIS landene samt de baltiske lande. 

Du kommer til at indgå i et stærkt team med 5 dygtige og engagerede kollegaer, og i tæt samarbejde med dem, vil du få selvstændigt ansvar for at håndtere dine egne kunder. Du stå for alt lige fra korrespondance med kunden og booking af transporterne over til opfølgning på forsendelser og faktureringer. Du vil få en stor kontaktflade både nationalt og internationalt.

Speditør med stærke sprogkundskaber

  • Du er uddannet speditør og har gerne et par års erfaring med forskellige transportformer. Det er et stort plus, hvis du har erfaring med transporter til CIS landene og de baltiske lande. 
  • Du er serviceminded, selvstændig og struktureret – også når det går stærkt
  • Du taler og skriver dansk og engelsk flydende, russisk på forretningsniveau vil være en stor fordel. 

Et job i et internationalt miljø og masser af energi
Hos os bliver du en del af et engageret team, som har stor fremgang og arbejder fokuseret med både kvalitet, udvikling og kunder.

Du vil få et job i et internationalt miljø med en spændende og dynamisk hverdag, masser af ansvar og udviklingsmuligheder. Det sker i et godt arbejdsmiljø med en frisk omgangstone, masser af energi, god stemning og sammenhold.

Vil du vide mere?
Så kontakt Head of CIS Countries/Baltic States, Denmark, Henrik Milling på 36 86 94 09.

Tags: DB Schenker

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere