Jobopslag

Sorteringsmedarbejdere til Bring i Taulov

MOMENT A/S

www.moment.dk

  • info@moment.dk
  • 70 20 18 35
  • Vester Farimagsgade 15, 5, 1606 København V
Se profil  
Stilling: Sorteringsmedarbejder
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Sydjylland
Oprettelses­dato: 06.01.2022
Søg job  

Sæt din gode energi i spil i et spændende job og vær med til at sikre danskernes julefred i år. Lyder det som noget for? Så læs med her!

Vi søger friske medarbejdere til sortering af julegaver påBrings lager beliggende i Taulov, hvor du får muligheden for at blive en del af et ambitiøst og engageret team. Du vil være med til at løfte standarden for håndtering af danskernes julegaver samt sørge for, at de bliver leverethurtigt og til tiden. Dine primære arbejdsopgaver kommer dermed til at være følgende:

  • Håndtering af indkommende gods
  • Sortering af pakker ved et stort anlæg
  • Fordeling af pakker efter postnumre

Din profil

Vi søger medarbejdere der trives med en dynamisk arbejdsdag, og aktive opgaver. Eftersom at der kan forekomme gentagende tunge løft, ser vi gerne, at du trives med aktive opgaver og klar på at tage fat. Hvis du har erfaring fra lignende jobs, hvor du har været vant til samme typer af arbejdsopgaver, vil det være en fordel, men dette er dog ikke et krav.

Derudover forventer vi, at du:

· Er mødestabil

· Taler og forstår dansk og/eller engelsk

· Er detaljeorienteret og god til at jonglere med tal

Dertil ser vi gerne at du har lyst til at blive en del af et engageret hold hvor højt humør, godt kollegaskab og teamspirit er omdrejningspunktet for arbejdsdagen.

Det praktiske

Arbejdspladsen er beliggende i Taulov,og det er let at komme til og fra lageret med offentlig transport. Der er ligeledes gode parkeringsmuligheder.

Ansættelsesperioden vil være fra nu til slut januar.

Arbejdstiderne er i følgende tidsrum:

· Aftenhold: 15:00-23:00

· Nathold: 23:00-07:00

Hvis denne stilling lyder som noget for dig, vil vi anbefale, at du får sendt din ansøgning afsted hurtigst muligt, da vi indkalder til samtale og ansætter løbende.

Har du yderligere spørgsmål? Så tøv ikke med at ringe på tlf. 70277680 eller skriv en mail til team-vejle@moment.dk

Tags: MOMENT A/S

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere