Event

S&OP Management event på SDU

Slimstock Nordic

www.slimstock.com/dk

  • p.malling@slimstock.com
  • +45 4140 8030
  • Hammerholmen 18, 2650 Hvidovre
Se profil  
Type: Møde
Start dato: 29.11.2022
Start tidspunkt: 09:00-11:30
Sted: Syddansk Universitet, lokale 31.40, 6000 Kolding.
Tilmeld  

Du vil få inspiration til de overvejelser, du bør gøre dig, og hvordan du kommer i gang med at indføre en S&OP-proces, og ikke mindst hvilke resultater det kan føre til.

Så vi kan igen blænde op for et nyt spændende event sammen med Jan Stentoft, professor i Supply Chain på SDU  – denne gang er emnet S&OP.

Danske virksomheder oplever for øjeblikket en turbulent tid, og det har aldrig været vigtigere for virksomhederne at tale sammen og også tale samme sprog. Derfor vil Jan Stentoft på dette event komme ind på nogle typiske problemstillinger som adresseres vha. S&OP-processer.

Du vil få inspiration til de overvejelser, du bør gøre dig, og hvordan du kommer i gang med at indføre en S&OP-proces, og ikke mindst hvilke resultater det kan føre til.

Udover Jans indlæg vil der blive mulighed for at stifte bekendtskab med vores værktøj til håndtering af S&OP-processer – dette i form af en præsentation af vores S&OP-ekspert Wesly vam Kemenade.

Wesly har arbejdet på flere S&OP-projekter her i Slimstock, og vil give et indblik i, hvordan teknologien kan støtte op om og samtidig tilføje værdifuld data og information til den manuelle proces.

 

S&OP Management d. 29. november 2022 på SDU i Kolding.

OBS: Der er pt. begrænsede pladser, og tilmelding er nødvendig. 

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere