03.11.2022  |  Strategi & ledelse

Indspark: S&OP Event

Tal samme sprog afdelingerne imellem med S&OP.

Danske virksomheder oplever for øjeblikket en turbulent tid, og det har aldrig været vigtigere at dele information mellem afdelinger således at f.eks. salg, marketing og produktion alle taler samme sprog, har adgang til og tolker informationen på en ensartet måde.

Det vil vi her i Slimstock prøve at hjælpe de danske virksomheder med at komme igennem. 

Derfor har vi oprettet et arrangement den 29. november, hvor professor i Supply Chain, Jan Stentoft, vil berøre nogle af de typiske problemstillinger som adresseres vha. S&OP-processer.

Til vores event vil du få inspiration til de overvejelser, du bør gøre dig, og hvordan du kommer i gang med at indføre en S&OP-proces, og ikke mindst hvilke resultater det kan føre til.

Udover Jans indlæg, vil der blive mulighed for at stifte bekendtskab med vores værktøj Slim4, som kan støtte op omkring samt levere de nødvendige informationer, der kan bidrage til en effektiv S&OP-proces – dette i form af en præsentation af vores S&OP-ekspert Wesly vam Kemenade.

Wesly har arbejdet på flere S&OP-projekter her i Slimstock, og vil give et indblik i, hvordan teknologien kan støtte op om og samtidig tilføje værdifuld data og information til den manuelle proces.

Tilmeld dig ved at sende en mail til Peter Malling på p.malling@slimstock.com (begrænsede pladser til en start). 

For yderligere information, kontakt Slimstock’s Kommercielle Direktør Peter Malling på p.malling@slimstock.com, Tlf. 41 40 80 30 eller besøg vores hjemmeside www.slimstock.com/dk

Mere fra Peter

Peter Malling

Kommerciel direktør, Danmark

https://www.slimstock.com/dk/ 

Se profil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere