20.01.2017  |  Produktion

Smart kvalitetsstyring direkte i Dynamics NAV

Indhold fra partner Hvad er dette?

Bredana Solutions har udviklet et modul, som gør det nemt for jeres varemodtagere og produktionsfolk at udføre kvalitetskontol i Dynamics NAV.

Bredanas Dynamics NAV produktionsløsning indeholder et modul til kvalitetsstyring, som gør det nemt at udføre såvel indgangs- som proceskontrol og iværksætte korrigerende handlinger, hvis kvaliteten ikke er som den skal være.

Løsningen tilbyder en række smarte muligheder og erstatter eksempelvis Excel.

Kernen i løsningen er skemaer, som kan oprettes med forskellige kriterier for hver enkelt vare. Skemaerne er tilknyttet varenummeret, og der er mulighed for at vedhæfte tegning, billede eller anden dokumentation.

Når en vare ankommer til jeres virksomhed, popper skemaet automatisk op på varenummeret og viser varemodtageren, hvad der skal måles på for at sikre, det er den rette kvalitet. Skemaet kan også fortælle, at der skal udføres visuel kontrol for at fastslå eksempelvis farve, og om overfladen er glat eller ru.

Hvis kvaliteten afviger fra det beskrevne, får varemodtageren besked om, at der skal foretages en korrigerende handling. Dermed konstateres det ikke blot, at noget er galt. Der bliver også iværksat en løsning.

Fremgangsmåden er den samme i produktionen, når man færdigmelder et antal varer. Her kan kvalitetsskemaet eksempelvis fortælle, at et mål skal kontrolleres med en skydelære. Ligger målet inden for den godkendte tolerance, er varen godkendt. I modsat fald er næste skridt en korrigerende handling.

Vil du gerne høre mere om modulet, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 70 10 20 28 eller sende en mail til bredana@bredana.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Læs mere om vores brancheløsning her

Mere fra Bredana Solutions A/S

Bredana Solutions A/S

https://www.bredanasolutions.dk/

Bredana har leveret IT løsninger til danske virksomheder i snart 30 år.Kernen i vores virksomhed er, at vi forstår jeres forretning.Bredana Solutions A/S er Microsoft Dynamics partnervirksomhed og har leveret IT løsninger til danske virksomheder i mere end 25 år. Kernen i vores virksomhed er, at vi forstår jeres forretning. De fleste af vores konsulenter er hentet fra industrien, hvor de…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere