Event

Slimstock og Apport gentager succesen - med endnu en inspirerende konference ”Commerce Excellence 2019” i samarbejde m.fl.

Slimstock Nordic

www.slimstock.com/dk

  • p.malling@slimstock.com
  • +45 4140 8030
  • Hammerholmen 18, 2650 Hvidovre
Se profil  
Type: Konference
Start dato: 08.10.2019
Start tidspunkt: 9.00
Sted: Musikhuset i Aarhus
Tilmeld  

Slimstock er igen med til at afholde en inspirerende konference sammen med en række samarbejdspartnere den 8. oktober i Musikhuset Aarhus. Hør inspirerende kundecases og spændende talere fortælle om de udfordringer virksomheder støder på i forhold til Omnichannel Commerce og kundernes købsrejse.

Inspirerende kundecases

På Commerce Excellence 2019 præsenteres inspirerende kundecases om hvordan virksomheder håndterer og løser udfordringer fra køb til levering. Disse cases vil give indsigt i virksomhedernes erfaringer med optimering af processer i den interne logistik, automation og IT med fokus på f.eks. Omnichannel Commerce og fortælle mere detaljeret, hvordan de styrer kundens rejse fra køb til levering og hvorfor det er værdifuldt at kunne styre købsrejsen.

Spændende talere deler viden og erfaringer

På konference præsenteres derudover flere spændende talere, som vil dele deres viden og erfaringer rundt om de udfordringer virksomheder støder på i forhold til Omnichannel Commerce og kundernes købsrejse.

Heldagskonference i Musikhuset Aarhus

Commerce Excellence 2019 er en heldagskonference, der finder sted tirsdag den 8. oktober 2019 fra 9.00 til 16.00 i Musikhuset Aarhus. Der bydes på morgenmad fra kl. 8.30 og dagen er afbrudt af frokost og et par pauser, hvor der vil være tid til at møde de andre deltagere. Deltagelse er gratis, dog med et max på antal pladser. Konferencen henvender sig især til beslutningstagere på ledelsesniveau i en mellemstor eller stor B2C- eller B2B-virksomhed.

Tilmelding til konferencen foregår på www.commerce-excellence.net som opdateres løbende. 

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere