12.04.2017  |  Branchenyt

Slimstock Nordic gentager succesen og afholder den årlige kundedag d. 26 april i København

Indhold fra partner Hvad er dette?

Kundedagen er en tilbagevendende begivenhed, som har til formål, at skabe en tæt kontakt med kunderne, som på denne dag vil blive informeret om nyheder og andre informationer, som kan hjælpe med at opnå bedre resultater indenfor Inventory Management.

Igen i år samler Slimstock Nordic en del af sin kundegruppe til en event der er dedikeret til de eksisterende kunder, der alle er interesserede i at opnå endnu bedre resultater indenfor Inventory Management, end de resultater de allerede har opnået. Slimstock’s mål er, at organisere denne dag som en mulighed for at dele viden og skabe et værdifuldt indblik for alle.

Blandt emnerne på agendaen, vil være de seneste nyheder om Slimstock og Slim4 produktudvikling. Derudover, vil der også være præsentationer omkring fordelene ved transaktionsdata samt inspiration til ”at tænke udenfor boksen”, for derigennem også at forbedre sine Inventory Management resultater.

At skabe en basis for en god netværksmulighed, er også meget vigtigt for os, derfor vi vil udfordre vores deltagere med et interaktivt virksomhed simulerings spil i grupper. ”The Distribution Game” er et simuleringsspil, hvor deltagerne vil arbejde ud fra de centrale principper og den virkelige verdens komplekse forretningsprocesser på tværs af forsyningskæden.

Arrangementet finder sted den 26 april, og for at lette rejsen for de kunder der ankommer fra andre lande, finder begivenheden sted på Comwell Conference Center Copenhagen & AC Hotel Bella Sky i København, kun få minutter fra Københavns Lufthavn.

Mere fra Slimstock Nordic

Slimstock Nordic

https://www.slimstock.com/en-us/

Simplificér det operationelle indkøb med automatiske og optimerede forecast- og lagerberegninger. Slim4 er det nye Indkøbssystem der kan sikre en høj servicegrad samtidigt med at lagerbeholdningen ikke følger med op.  Resultater fra mere end 600 kunder globalt sikrer din virksomhed et seriøst alternativ til eksisterende indkøbsprocesser…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere