11.02.2016  |  Branchenyt

Slimstock anerkendt af Gartner for deres kerneekspertise

Indhold fra partner Hvad er dette?

Slimstock har som følge af en lang succesfuld periode med vækst, debuteret på Gartner, Inc.'s Magic Quadrant for Supply Chain Planning System of Record.

Slimstock har som følge af en lang succesfuld periode med vækst, debuteret på Gartner, Inc.'s Magic Quadrant for Supply Chain Planning System of Record. Som en del af denne forskning har Gartner, Inc. identificeret at Slimstock opnåede over gennemsnit i overordnet kundetilfredshed. Denne forskning viste også, at Slimstocks kundetilfredshed ligger over gennemsnit, når det kommer til de forretningsfordele leveret af Slimstocks lageroptimeringsløsning Slim4.

"Vi er overbevist om, at vores vilje til, at hjælpe vores kunder med at udkonkurrere deres konkurrence, er afgørende for vores succes. Som en førstegangs deltager på Gartner's Magic Quadrant, er jeg ekstremt stolt over at vi er blevet anerkendt for vores kerneekspertise", siger Richard Evans, Direktør for Slimstock UK Ltd. "Vi synes at vores position som 'udfordrer' afspejler vores fokus og vi sætter en stor ære i, at vores kunder anerkender vores fortsatte forpligtelse til at levere konkrete operationelle forbedringer. "

Gartner's Magic Quadrant undersøger udbyderne som leverer Supply Chain Planning system-of-record solutions. Gartner, Inc.'s brug af forskellige data kilder til at analysere og vurdere hver leverandør, gør det muligt for Supply Chain Managers og IT Managers at bruge disse informationer når de skal evaluere og udvælge et Supply Chain planlægningssystem.

Som en del af forskningen har Gartner, Inc. identificeret Slimstock for både betydelig tilstedeværelse i Europa og som ekspanderende inden for international rækkevidde. Ifølge Gartner, Inc, er "referencer særligt tilfredse på områder som roadmap, kerneekspertise, egen implementerings service, total cost of ownership, samt hyppigheden og lette opgraderinger. "

Richard Evans tilføjer "Som følge af et exceptionelt godt 2015, hvor mere end 100 nye kunder implementerede vores britisk udviklede lageroptimerings løsning, Slim4, er vores debut på Gartners Magic Quadrant et godt tegn på fremtiden".

>> Klik her for at se mere <<

Mere fra Slimstock Nordic

Slimstock Nordic

https://www.slimstock.com/en-us/

Simplificér det operationelle indkøb med automatiske og optimerede forecast- og lagerberegninger. Slim4 er det nye Indkøbssystem der kan sikre en høj servicegrad samtidigt med at lagerbeholdningen ikke følger med op.  Resultater fra mere end 600 kunder globalt sikrer din virksomhed et seriøst alternativ til eksisterende indkøbsprocesser…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere