12.09.2023 | Navnenyt

Simon har allerede haft hænderne godt nede i supply chain

Simon Zeilmann er ansat som graduate i Bredana Axcite.

For Simon Zeilmann Møller ligger graduate forløbet på Bredana Axcite i umiddelbar forlængelse af både studie og studiejob.

”Mens jeg læste cand.merc. i International Business og Management på Syddansk Universitet, havde jeg studiejob i GASA’s afdeling for Logistics Development. Opgaven lød på at finde muligheder for optimering af processer i forskellige afdelinger. Logistikchefen kaldte os for virksomhedens ”SWAT-team”, idet vi skulle løse problemer, når de opstod”, fortæller Simon Zeilmann Møller.

Studiejobbet startede interessen for forsyningskæder, og efter bachelor-delen af studiet valgte han management-retningen på kandidaten, hvor der er fokus på supply chain og projektledelse.

”Her blev jeg bekræftet i, hvor spændende det er at arbejde med dette område, og jeg skrev speciale om resistente supply chains med fokus på interne og eksterne udfordringer og risici”, fortæller Simon.

Graduate-forløbet hos Bredana Axcite dukkede op som en attraktiv mulighed.

”Jeg forventer, at det er meget teoretisk i starten, og at jeg gradvist begynder at se meningen med uddannelsen, når jeg kommer med ud til kunderne.”

Han glæder sig til konsulentrollen og at være med til at optimere styringen af processer ved hjælp af Microsoft Dynamics 365 Supply Chain.

Simon bor i Odense. Hans fritidsinteresser er at se fodbold og læse samt – ikke mindst – øve sig i fremmedsprog. Han har været udvekslingsstudent i Brasilien, hvor han fik lyst til at lære sproget –
portugisisk. Sidenhen er spansk kommet til.

Mere fra Bredana Axcite A/S

Bredana Axcite A/S

https://www.bredana.dk/

Bredana Axcite A/S er Microsoft Dynamics partnervirksomhed og har leveret IT løsninger til danske virksomheder i snart 30 år. Kernen i vores virksomhed er, at vi forstår jeres forretning. De fleste af vores konsulenter er hentet fra industrien, hvor de selv har arbejdet med produktion, logistik eller økonomi. Det betyder, at de kan tage dialogen med din virksomheds f…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere