12.09.2016  |  Branchenyt

Ses vi på årets automatikmesse?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Snyd ikke dig selv for årets automatikmesse i Brøndby Hallen, der i år lover, at du kommer til at møde nogle af de absolut hotteste begreber inden for fremtidens fremstilling og automatik.

Husk at kigge forbi Solars stand, hvor du kan deltage i konkurrencen om fedt værktøj. På vores stand kan du bl.a. møde vores dygtige kollegaer fra Solar Kundelogistik til en snak om, hvordan du kan optimere din lagerbeholdning og logistik, så du håndterer dine varer mest effektivt. 

Kom også forbi og se vores seneste produktnyheder indenfor industri- og automationsprodukter, både fra vores leverandører og fra vores eget Solar Plus program.

Og så kan du gå på opdagelse i vores nye kursusportal, som netop er gået live. Hør om alle de nyeste kursustilbud, og se, hvordan du fremover kan tage kurser med på farten i det nye onlineunivers.
 

Automatik afholdes d. 13. – 15. september i Brøndby Hallen. Kom og hils på Solar på stand B1524. Vi glæder os til at se dig!

Hent din gratis billet her

Mere fra Solar Danmark A/S

Solar Danmark A/S

www.solar.dk

Solar Danmark A/S, er en sourcing- og servicevirksomhed med fokus på kundens behov, inden for bl.a. el, vvs, ventilation, sikring og vedvarende energi. Solar er en af Danmarks førende og mest moderne virksomheder inden for sit felt. Solar Danmark har hovedkontor og centrallager på 45.000 m2 placeret i Vejen, samt 4 kompetencecentre og 10 servicecentre centralt placeret i Danmark. Solars høje…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere