Jobopslag

Servicetekniker til vedligehold og service af lagersystemer

SSI SCHÄFER

www.ssi-schaefer.com/da-dk

  • info.dk@ssi-schaefer.com
  • 32531444
  • Ved Stranden 1, 9560 Hadsund
Se profil  
Stilling: Servicetekniker
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Midtjylland
Oprettelses­dato: 02.03.2023
Søg job  

Vil du have et selvstændigt job med tekniske udfordringer og en alsidig stilling, der stiller krav til dine tekniske evner? Her får du gode arbejdsforhold og udviklingsmuligheder, samtidig med at du bliver en del af et stærkt team med et godt kammeratskab.

Bliv en del af SSI SCHÄFER A/S
SSI Schäfer A/S designer, udvikler og producerer løsninger til lagerbygninger, industrianlæg, værksteder samt kontorer. Vores portefølje omfatter manuelle og automatiserede løsninger til lagring, pluk og sortering, løsninger inden for conveyorsystemer, samt teknologier til affaldshåndtering og genbrug.

Til at servicere og vedligeholde lagersystemer hos vores kunde i Fredericia, skal vi bruge en ny tekniker. Der er tale om en fast ansættelse, hvor du indgår i det team af serviceteknikere, der er tilknyttet opgaven. Din arbejdsdag foregår udelukkende hos kunden, og overordnet set kommer du til at tage dig af:

  • service på og drift af højlager og transportanlæg
  • fejlhåndtering/fejlfinding på anlægget (mekanisk, elektrisk og it-mæssigt)
  • diverse ad hoc-opgaver.

Hverdagen byder derfor på stor variation i arbejdsopgaverne og faglige udfordringer, når tekniske problemstillinger opstår og skal løses. Her er det dig, der er specialisten, og du og dine kollegaer fungerer i det daglige som firmaets ansigt udadtil.

Indgå i vagtturnus og få godt kammeratskab
For stillingen gælder, at du bliver del af et team af kollegaer med et godt kammeratskab og en del af en vagtturnus. Der er tale om skift med dag, aften og nat. Vi hjælper hinanden og får i fællesskab de skiftende arbejdstider til at give mening for alle.

Grundig oplæring og gode udviklingsmuligheder
Vi lægger stor vægt på personlig og faglig udvikling, og du kan se frem til at blive klædt godt på til opgaven gennem et grundigt introduktionsforløb, hvor du bliver oplært i vores systemer og løsninger. Derudover står dine nye kollegaer klar med kyndig sparring og videndeling – vi lærer af hinanden og går meget op i, at alle skal have samme udgangspunkt for at klare opgaverne. Her får du mulighed for at dygtiggøre dig, dele din viden og blive en del af en stor virksomhed i vækst, som udfylder et voksende behov.

Løsningsorienteret og serviceminded tekniker
Der er mange indgangsvinkler til stillingen, men vi forestiller os, at du er elektro- eller automatikmekaniker, elektriker, smed eller har en lignende teknisk baggrund. Du er vores ansigt hos kunden. Derfor spiller din personlighed også en stor rolle, og du skal derfor være serviceminded over for kunden.

Derudover forestiller vi os, at du:

  • har erfaring med fejlfinding og drift af PLC-styrede anlæg, ligesom kendskab til WMS-systemer er en fordel
  • har erfaring med servicering af kunder.
  • har et rimeligt niveau af engelsk i både skrift og tale, da vi er en international virksomhed, og vores koncernsprog er engelsk

Lyder det som noget for dig?
Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os. Kontakt Morten Bruhn tlf. 4214 8905.

Du kan søge stillingen ved at sende din ansøgning via ovenstående QuickApply-ansøgningslink "Søg job". Vi ser frem til at høre fra dig.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.

Tags: SSI SCHÄFER

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere