Jobopslag

Senior Forretningskonsulent med stærk viden om Retail branchen

Columbus Danmark

www.columbusglobal.dk

  • kontakt.dk@columbusglobal.com
  • 70 20 50 00
  • Lautrupvang 6, 2750 Ballerup
Se profil  
Stilling: Senior Forretningskonsulent med stærk viden om Retail branchen
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Københavnsområdet
Oprettelses­dato: 22.08.2019
Søg job  

AX Consultancy West - Ballerup, Aarhus, Aalborg

Vil du have en karriere i en international virksomhed, der er blandt de største og bedste spillere på markedet for ERP-systemer? 

Motiveres du af at være en del af et team, som har fokus på vidensdeling, faglig fordybelse og at gøre en forskel for vores kunder?  

Vi har altid været pionerer inden for IT. Lige siden de tidlige IT-dage hvor Columbus startede i Århus. Det ligger ligesom i vores navn. I dag er Columbus en stor global virksomhed med mere end 2000 medarbejdere, der endnu engang går forrest med at lede vore kunder mod fremtidens digitale samfund hvor Microsoft Dynamics 365 og ord som Disruption, Machine Learning, Digital Transformation og Value Realisation er blevet dagligdag.

Denne stilling er til dig der brænder for at gøre en forskel for virksomheder, som er i gang med deres digitale transformation. Du skal kunne formidle viden og være med til, at sikre at virksomhederne kommer godt i mål med deres nye IT system. Du kommer til at opbygge tætte relationer og netværk med mange forskellige virksomheder og afdelinger og får dyb indsigt i diverse internationale virksomheder og brancher, dog primært retail/wholesale branchen. 

Du kommer til at arbejde som forretningskonsulent med Dynamics 365 for Finance and Operations på nationale og internationale kundeprojekter. Gennem vores onboarding sikrer vi, at du kommer godt i gang både via faglige fælleskaber, vidensdeling samt mentorordning. Vi har mange forskellige roller i vores projekter, og hvilken du skal have, aftaler vi sammen ud fra dine ønsker samt faglige niveau. 

Lidt om dig...

Først og fremmest er du rigtig interessant for os, hvis du har arbejdet indenfor retail supply chain, butik, salg og/eller indkøb.

Dernæst forestiller vi os, at du har minimum 10 års erhvervserfaring og nu gerne vil prøve kræfter med en karriere som konsulent. Det kan også tænkes, at du allerede har arbejdet som konsulent i 3 år eller mere. Din erfaring kan eksempelvis være som intern forretningskonsulent eller superbruger i en retail virksomhed.

Undervejs har du arbejdet med Microsoft Dynamics AX eller D365 FO - gerne inklusiv POS. Samtidig har du opnået kendskab til de omkringliggende processer i branchen som Commerce, PIM, DAM.

Du ved at kundeoplevelsen er en key driver for processoptimering i retail branchen og lægger derfor naturligt dit fokus her. Derudover er det supervigtigt, at du er en holdspiller, der har lyst til at skabe og udvikle ikke kun relationer men også Columbus.

Hvad vi tilbyder dig  

Vi er et stærkt og respekteret brand, og det er ikke er kommet af sig selv. Vores succes er grundet i vores stærke kultur, dine kommende kollegaers faglige dygtighed, personlighed, ansvarlighed og ikke mindst vores lyst til at drive det til noget. Vi står sammen som ét team med kunderne. Du får, fagligt som socialt, ikke bare i Consulting-afdelingen men også i tæt samarbejde med de øvrige afdelinger hos Columbus, et uovertruffet kollegaskab.

For ud over en karriere med spændende opgaver tilbyder vi dig først og fremmest en arbejdsplads med god omgangstone og fantastiske kolleger. Det mærkes bl.a. når sneen falder i de østrigske Alper, det er tid til de årlige fester og startskuddet lyder til DHL stafetten. Derudover indeholder de gode forhold også tilbud om daglig morgenmad, frugtordning, fredagshygge, muligheder for udvikling og ikke mindst en fleksibilitet, som får dit arbejde og fritid til at hænge godt sammen og meget mere.  

Er du interesseret?

Vi har meget fokus på at vi finder de rette medarbejdere. Derfor vil vi rigtig gerne fortælle dig mere om vores uddannelsesprogram, så du kan finde ud af om det er noget for dig, og vi kan sikre at du er den rette , så du får succes i rollen som konsulent hos Columbus.

Upload din ansøgning og CV direkte på siden her. Kontakt meget gerne Louise Fruelund Hermansen, Industry Practice Lead - Retail på telefon 29 69 06 29, hvis du har spørgsmål.

Derudover kan du finde endnu flere oplysninger om os på www.columbusglobal.com/da-DK.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere