Event

Seneste nyt om Dynamics 365 Business Central

Columbus Danmark

www.columbusglobal.dk

  • kontakt.dk@columbusglobal.com
  • 70 20 50 00
  • Lautrupvang 6, 2750 Ballerup
Se profil  
Type: Webinar
Start dato: 22.11.2018
Start tidspunkt: 10:00 - 10:45
Sted: Lautrupvang 6, Ballerup
Tilmeld  

45 MINUTTERS WEBINAR

Key take-aways fra Microsoft Directions EMEA 2018

Torsdag 22. november 2018 10:00 - 10:45

Columbus er med når Microsoft deler seneste nyt om Dynamics 365 Business Central på EMEA Directions i oktober 2018. 

Med Dynamics 365 Business Central Fall Release 2018 hæver Microsoft nemlig barren for forretningsløsninger til små og mellemstore virksomheder. Vi siger farvel til "Dynamics NAV" som fremover hedder "Dynamics 365 Business Central".

Hør med torsdag den 22. november, hvor vi giver dig indblik i:

  • Key take-aways fra Directions EMEA (oktober 2018).
  • Cloud eller On-premises? Som kunde får du frit valg mellem en cloud-baseret eller en lokalt afviklet version. Sidstnævnte med mulighed for at trække på mange af elmenterne fra den cloudbaserede udgave. Så kan man gå ”all in” på skyen når man er klar til det.
  • Den intelligente produktion: Indsigt i egne processer, time-to-market og kvalitetsstyring er grundlæggende for al forretningsudvikling.

Hvem henvender webinaret sig til?

  • Jeg anvender Dynamics NAV, og vil gerne vide mere om den nye løsning
  • Jeg er på udkig efter en ERP løsning. Jeg er typisk en ERP bruger eller beslutningstager.
  • Jeg overvejer at anskaffe Dynamics 365 Business Central

Kan du ikke nå det?
Tilmeld dig alligevel. En optagelse af webinaret bliver sendt til alle der har tilmeldt sig inden for 48 timer efter, at webinaret er blevet afholdt.

Mød dine talere

Thomas Halse, Dynamics Market Manager, Columbus
Thomas hjælper vores kunder med at løfte digital transformation, bl.a. med udgangspunkt i Dynamics 365 og Dynamics NAV. Thomas har mere end 20 års erfaring fra IT branchen indenfor bl.a. salg, marketing, produktudvikling og implementering af forretningsløsninger til bl.a. produktion, service, retail og projektorienterede virksomheder

Oscar Tolstrup, Director, Columbus
Oscars fokus er leverance af Microsoft Dynamics 365 til kunderne, med afsæt i Dynamics NAV og Dynamics 365 Business Central, Sales og Services (CRM) samt Power BI. Oscar har stor erfaring med forretnings-/produktstrategi og digitalisering, og har en bred vifte af succesfulde implementeringsprojekter bag sig.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere