15.08.2016  |  Lager & distribution

Seeland International outsourcer logistik med succes

Seeland International samarbejder med Logistikkompagniet for at optimere håndteringen af virksomhedens mange containerforsendelser.

Med centrallager i Greve designer Seeland International jagttøj og -udstyr til Europa, Rusland og Canada. Siden etableringen i 1976 er virksomheden vokset fra få til cirka 90 medarbejdere, og jagtleverandøren har nu en god position på markedet.

Læs også: Logistikkompagniet belønner talent

En af hemmelighederne bag succesen er en professionel og fleksibel lager- og logistikhåndtering.

”Vi modtager ugentligt omkring 10-30 større forsendelser i vareflow, som skal tømmes, ompakkes og videredistribueres til vores forhandlernet”, siger Niels Christian Johansen fra Seeland International. Han fortæller endvidere, at det stiller store krav til logistikhåndteringen, der skal være smidig, effektiv og gearet til løbende spidsbelastninger.

Skiftende sæsoner – særligt en travl jagtsæson – fik for nogle år siden jagtleverandøren til at outsource dele af lager- og logistikfunktionen:

”Tidligere stod vi selv for tømningen af containerne, hvor vi hovedsageligt havde gymnasieelever, der trådte til ved spidsbelastninger. Stigende vækst og store sæsonudsving krævede dog en mere fleksibel bemandingsløsning, der kunne imødekomme den svingende efterspørgsel. For at komme væk fra de kortvarige ansættelser valgte vi en mere langsigtet strategi med at outsource vores containertømning til Logistikkompagniet”, fortæller Niels-Christian Johansen.

Læs også: Amazon udvider logistikaktiviteterne

Samarbejdet med den ligeså Greve-forankrede logistikvirksomhed startede med en enkelt projektopgave, men er i dag vokset til et fast samarbejde, hvor Logistikkompagniet med egen teamleder udfører tømning, ompakning og videredistribution af de mange ugentlige containere.

-CHM

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere