Sauerkraut uden kniv og tallerken
Moderne levevis, hvor folk konstant er på farten og forventer fleksibilitet og praktiske løsninger, har skabt et helt...
Moderne levevis, hvor folk konstant er på farten og forventer fleksibilitet og praktiske løsninger, har skabt et helt nyt forbrugermønster. Mange kunder lægger nu vægt på, at deres måltider kan både tilberedes og fortæres uden de store armbevægelser og de forventer, at producenten har gjort hele processen så let som muligt for dem.
På det franske marked har man derfor set en helt ny trend dukke op i butikkerne: Æsker med færdigretter, som er lette at gå til og ikke engang kræver en tallerken til serveringen.
Hos franske Stoeffler er færdigretten Choucroute eller sauerkraut et af de helt store hit. Derfor har de besluttet sig for også at søsætte klassikeren som æske-måltid, da det efter producentens opfattelse vil være et frisk pust i et marked præget af enslydende opskrifter.
De fleste af færdigretterne indeholder pasta, og forbrugerne venter nu på, at der kommer et bredt udbud af dagligdags retter, som ikke kræver for meget håndtering. Derfor har vi besluttet os for at lancere vores bestseller i en æske for at skabe mangfoldighed inden for området og for at tilfredsstille kundernes behov for praktiske løsninger, forklarer produktchef Isabelle Angot.
Choucroute-æskens indhold er lavet lige som traditionel sauerkraut med kål, pølse, bacon og kartofler, men i små stykker, så kunden ikke har brug for kniv for at spise indholdet. Det er derefter pakket i en plastbakke, som har fået en papæske omkring sig, siger Isabelle Angot.