Jobopslag

Sanistål søger teknisk intern sælger

sanistål

www.sanistaal.com

  • 96 30 60 00
  • Håndværkervej 14, 9000 Aalborg
Se profil  
Stilling: Teknisk sælger
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: 22.04.2019
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Midtjylland
Oprettelses­dato: 11.04.2019
Søg job  

Arbejdsstedet bliver enten i Aalborg, Silkeborg eller Holstebro – afhængig af hvor den rette kandidat er bosat.

Dine kommende kolleger arbejder målrettet på at servicere udvalgte brancher, og være værdiskabende for kunderne. De har rygende travlt, og glæder sig meget til at byde dig velkommen på holdet.

Vil du være en del af familien på en arbejdsplads, der lægger vægt på et godt arbejdsmiljø og gode udviklingsmuligheder, så har du chancen nu. 

Du skal 
arbejde med kunder i produktionsindustrien, og får en vigtig rolle med at servicere og udvikle specifikke kunder i samarbejde med kollegerne og de eksterne salgskonsulenter. 
Du bliver ”go to person” for dine andre kolleger i Sanistål, når det gælder sparring om produktvalg og priser inden for tekniske produkter og stål.

  • Du får ansvaret for at udarbejde vareoplæg og tilbud til vores professionelle kunder, derfor skal du være en god sælger, og have generel kendskab til:
  • Tekniske industriprodukter, og
  • Stålprodukter
  • Det er dig, der kontakter kunderne og følger op på oplæg og tilbud, så du skal have gode kommunikationsevner og være dygtig til at skabe stærke relationer.
  • Samtidig er du bindeled mellem kunde og leverandører, når det handler om indkøb og levering af varer. Det er derfor vigtigt, at du har et godt overblik og følger alt til dørs. 

Du skal kunne tale og skrive engelsk og have kendskab til SAP.

Vi forventer
at du har en relevant faglig baggrund og minimum nogle års relevant erhvervserfaring inden for salg, og har lyst til at arbejde i en intern salgsafdeling. Du har et godt købmands- og servicegen, og så er du god til at afdække kundernes behov og tilbyde de rette løsninger. Du arbejder selvstændigt, og har et godt blik for nye muligheder og initiativer. Struktur, overblik og fleksibilitet er nøgleord for vores nye kollega.

Du kan se frem til
et spændende og udfordrende job i en dynamisk og fremtidsorienteret virksomhed. For den rette er der gode muligheder for faglig og personlig udvikling, ligesom du vil have mulighed for at præge den fortsatte udvikling af området. 
Sanistål-koncernen er kendetegnet ved en række stærke værdier. Vi tror på, at man kan mere end man tror, når man satser på kvalitet og på hinanden. Vores organisation er uformel og motiverende med gode kolleger og et inspirerende arbejdsmiljø.
Sanistål tilbyder attraktiv lønpakke svarende til kvalifikationer, videreuddannelsesmuligheder, pensionsordning, sundhedsforsikring og særlige personaleaftaler.

Vi glæder os til
at modtage din ansøgning senest den 22. april 2019. 
Ansøgningerne vurderes løbende i processen, så du opfordres til at sende din ansøgning snarest muligt. Finder vi den rette kandidat inden ansøgningsfristens udløb,vil stillingsopslaget blive fjernet. 

Vi er klar til at byde dig velkommen, så jo før du kan starte jo bedre. Vi forventer, at du tiltræder hurtigst muligt, og senest 1 juni 2019. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Intern salgschef Søren Christoffersen på tlf. 25392665

Tags: sanistål

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere