Jobopslag

Sanistål søger projektleder til vores konceptudvikling

Sanistål

www.sanistaal.com/da

  • Håndværkervej 14, 9000 Aalborg
Stilling: Sanistål søger projektleder til vores konceptudvikling
Ansættelses­forhold: fulltime
Ansøgnings­frist: 31.08.2022
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Danmark/Hele landet
Oprettelses­dato: 08.07.2022
Søg job  

Har du lyst til at blive en central del af vores strategiske fokus på koncepter? Er din interesse projektledelse og motiveres du af tværfagligt samarbejde og at følge planerne fra ide til færdig løsning? Så er du måske vores nye projektleder til udvikling af vores koncepter!

Vi ønsker at udbygge vores førerposition på konceptmarkedet. Vores koncepter omfatter i dag en lang række værdiskabende løsninger, der giver kunderne mulighed for at spare tid og omkostninger ved at optimere deres indkøb, vareflow og drift. Du kommer som vores nye kollega til både at arbejde med koncept- og forretningsudvikling, så vores kunder også i fremtiden får netop den konceptløsning, der giver dem mest værdi.

Vi søger
en erfaren og fagligt stærk projektleder, der får en afgørende rolle i at sikre, at vi bibeholder og udbygger vores markedsposition som førende indenfor koncepter i grossistbranchen. Du kommer til at arbejde med alle aspekter indenfor projektledelse med fokus på både at videreudvikle på allerede eksisterende koncepter og bygge fremtidens koncepter til en lang række af vores kunder i industrien og byggeriet. I stillingen vil du arbejde på tværs af vores organisation og kundesegmenter med det værdibaserede salg og innovative konceptløsninger som omdrejningspunkt.

Dine primære arbejdsopgaver og ansvarsområder bliver:

  • videreudvikle allerede eksisterede koncepter
  • implementere og teste nye konceptløsninger
  • styre konceptprojekter og være ansvarlig for leverancer og realisering
  • klarlægge kravspecifikationer for koncepternes forskellige delelementer
  • arbejde tæt sammen med konceptinteressenter både interne og eksterne ressourcer

Som vores nye kollega bliver du en del af et fantastisk team med en høj faglighed, god holdånd, uformel og humoristisk omgangstone og ønske om samarbejde og sparring på tværs af områder. Geografisk er afdelingen forankret på hovedkontoret i Aalborg, men du kan også blive tilknyttet en af vores øvrige kontorer i Danmark. Vi sætter dog pris på det samarbejde og de synergier der opstår i et kontormiljø, hvorfor der vil være forventning om fysisk fremmøde på kontoret i Aalborg ugentligt.

Dine nærmeste kollegaer fra det øvrige konceptteam, både support og konceptudvikling står klar til at byde dig velkommen og de øvrige dele af organisationen har masser af viden at dele med dig. Dorte, der bliver din leder, er klar med coaching og feedback ved behov.

Du er det rette match, hvis
du kan omsætte de kommercielle behov til koncept-løsninger og sætter en ære i at følge opgaverne fra ide og analyse til udvikling og implementering af løsningsforslag. Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men vi forventer, at du er en garvet projektleder med en stærk teknisk profil. Du har en god forståelse for forsyningskæder, logistikløsninger og værdiskabelse generelt samt for de kommercielle og operationelle funktioner i en større bygge- eller produktionsvirksomhed. Den ideelle kandidat har et strategisk blik, teknisk indsigt og gerne kendskab indenfor Saniståls produktprogram. Det er et krav, at du behersker engelsk i både skrift og tale.

For at lykkes i jobbet, er det vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt men på tværs af organisationen. Du kan styre flere processer samtidig og få alle både interne og eksterne interessenter med dig gennem indirekte ledelse. Du er resultatorienteret og arbejder struktureret. Som person er du god til at skabe tillid og relationer både internt som eksternt. Du er en god formidler med stor indfølingsevne, er åben i din kommunikation, samtidig med at du har et smittende humør.

Du kan se frem til
et spændende og udfordrende job i en virksomhed med en stærk kultur. For den rette er der gode muligheder for faglig og personlig udvikling, ligesom du vil have store muligheder for at præge den fortsatte udvikling af området. Sanistål-koncernen er kendetegnet ved en række stærke værdier. Vi tror på, at man kan mere end man tror, når man satser på kvalitet og på hinanden. Vores organisation er uformel og motiverende, med gode kolleger og et inspirerende arbejdsmiljø. Faktisk har Sanistål vundet arbejdsmiljøprisen – det er vi stolte af.

Vi glæder os til
at modtage din ansøgning hurtigst muligt og senest den 31. august 2022. Vi vurderer løbende ansøgere til stillingen – og finder vi den rette kandidat inden ansøgningsfristens udløb, vil stillingsopslaget blive lukket.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Salgsdirektør, Dorte Trøjgaard på tlf. 40 58 49 57 eller dtl@sanistaal.dk.

Læs mere om Sanistål på www.sanistaal.dk

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere