Jobopslag

Sales Manager til vores filial i Kolding

DACHSER Intelligent Logistics

www.dachser.dk

  • dachser.hvidovre@dachser.com
  • 36347777
  • Helseholmen 11, 2650 Hvidovre
Se profil  
Stilling: Sales Manager
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: 03.05.2021
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Jylland
Oprettelses­dato: 06.04.2021
Søg job  

Er du en dygtig speditør og har du sans for både salg og strategi? Har du gode lederegenskaber og ved, hvordan man motiverer sine medarbejdere? Hvis ja, så kan det være dig, vi byder velkommen som vores nye Sales Manager!

Jobbet

Vi er på udkig efter en dygtig Sales Manager, som kan være med til sikre, at DACHSER Denmark bliver den foretrukne samarbejdspartner inden for vores kerneområde stykgods. Du får direkte reference til vores General Manager og kommer tæt på virksomhedens daglige drift, da du bliver en del af ledergruppen, hvor der arbejdes med strategi og udvikling. Som Sales Manager får du ansvaret for salgsteamet bestående at både eksternt og internt salg.

Du er en rollemodel, der tør tage ansvar, og som er vant til selv at strukturere og planlægge din hverdag. Vi forventer, at du med din proaktivitet og struktur sikrer en optimal fordeling af arbejdsopgaver og udvikling af medarbejdere, så der sikres konstant udvikling i teamet.

I dagligdagen vil du blandt andet arbejde med følgende opgaver:

  • Det overordnede ansvar for kundesiden af forretningen i hele Vestdanmark, kontraktgrundlag, styringsværktøjer, service- og leveringsforventninger.
  • Skabe vækst samt fastholde og videreudvikle de økonomiske resultater i afdelingen.
  • Udarbejde og implementere strategier og operationelle handlingsplaner for afdelingen, herunder udvikling af forretningskoncepter og markedstiltag.
  • Salgsmotivation og budgetopfølgning, herunder opstilling af salgsmål, salgstræning, salgsforecast etc.
  • Planlægge og sikre gennemførelse af salgsorienterede aktiviteter i tæt samarbejde med kommunikationsafdelingen.
  • Udvikle og implementere effektive forretningsprincipper og optimere salgsprocesser, metoder og organisering.
  • Den kommercielle udvikling af virksomheden i retning af mere integrerede samarbejder med kunderne, herunder også KPI-understøttelsen heraf.

Hvem er du?

Vi forstiller os, at du er uddannet speditør og har suppleret uddannelsen med en akademiuddannelse i salg, ledelse eller tilsvarende. Vigtigst er, at du har siddet i en lignende stilling, hvor du gennem flere år har høstet bred erfaring inden for speditionsfaget og salg af stykgods og FTL/LTL. Din succes i stillingen afhænger i høj grad af dine evner til at samarbejde internt såvel som eksternt, og at du kan opretholde en god, åben og ærlig kommunikation. Vi forventer, at du som Sales Manager kan motivere og udvikle dine medarbejdere og derved sikre, at vi altid når vores mål. Jobbet kræver desuden, at du er struktureret og administrativt stærk, så deadlines bliver overholdt.

Du er en dynamisk person, der arbejder selvstændigt og tager initiativ, men som også ser potentialet i teamet og i fælles samarbejde med kolleger for at opnå de bedste løsninger.

Gode engelskkundskaber i både skrift og tale er en forudsætning. Tysk er en merit.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et spændende job med faglige udfordringer, hvor du vil få en bred kontaktflade til vores internationale organisation. Du bliver en del af et team, hvor vi holder af indspark, og hvor vi bevarer overblikket, selvom ingen ved, hvad dagen bringer. Vi skatter et godt og humørfyldt arbejdsmiljø.

Da vi ser mangfoldighed i medarbejdersammensætningen som en styrke, opfordrer vi alle uanset personlig baggrund til at ansøge. Som medarbejder får du gode og fleksible arbejdsvilkår, herunder pensionsordning og sundhedsforsikring.

Løn efter kvalifikationer.

Er du interesseret?

Ansøgning vedlagt CV og uddannelsesbeviser uploades hurtigst muligt og senest den 3. maj 2021.

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte General Manager Per Jensen på tlf. +45 40 27 76 04. Vi behandler ansøgninger løbende. Opstart forventes hurtigst muligt.

 

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere