Jobopslag

Sales Executive - Field Sales/KAM

DB Schenker

www.dbschenker.dk

  • info.dk@dbschenker.com
  • 36 86 95 00
  • Helseholmen 31-39, 2650 Hvidovre
Se profil  
Stilling: Sales Executive - Field Sales/KAM
Ansættelses­forhold: Fuld tid
Ansøgnings­frist: 02.12.2019
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Københavnsområdet
Oprettelses­dato: 05.11.2019
Søg job  

Trives du med at gøre en forskel, og at din indsats bemærkes? Får du energi af at være ude hos kunderne og drives du af resultater? Kunne du tænke dig at have et af de største globale netværk indenfor transport og logistik løsninger i ryggen? Så har vi en stilling til dig i vores fantastiske salgsteam i København.

Et globalt netværk der giver unikke muligheder til vores kunder
Som sælger i DB Schenker skal du lave og præsentere den bedste løsning for vores kunder, på tværs af vores mange forretningsområder inden for transport- og logistikløsninger i både Land, Air og Ocean. Du vedligeholder og udbygger din egen kunde- og emneportefølje, som du har en tæt relation til, og er proaktiv overfor, når vi lancerer nye løsninger.

DB Schenker har et af verdens største globale netværk inden for transport og logistikløsninger – og Europas største landtransport netværk – det giver muligheder for produkter og løsninger til vores kunder, som ingen andre i markedet kan tilbyde! Vi vækster, og derfor kan du nu blive en del af vores store, globale organisation, der har høje ambitioner og styrken til at vinde kunder.

Bliv en del af en organisation med energi og sammenhold
Du bliver en del af et fantastisk salgsteam med dygtige kollegaer, i en organisation hvor der er en god stemning, masser af energi og ikke mindst et godt sammen hold.

Samtidigt bliver du en del af et globalt team der har en fantastisk styrke og gennemslagskraft med 76.000 logistik specialister, der kan støtte op om løsningerne til vores kunder

Du drives af resultater og er vedholdende for at nå dine mål
Du er en sælger der samtidigt er en betroet rådgiver for dine kunder. Det er dig kunderne ringer til, når der er en udfordring der skal løses. Du kan håndtere alle kundetyper, fra SME-segmentet til de helt store kunder. Du har flere års erfaring inden for branchen.

Ambitiøse mål og resultater giver dig energi, og du arbejder vedholdende og professionelt med dine kunder og emner for at komme i mål – både dit og kundens mål. Du er positiv, imødekommende og proaktiv overfor både kunder og kollegaer, og du plejer, fastholder og udvikler løbende dine kunderelationer.

Lyder det som noget for dig?
Så send os din ansøgning og CV allerede i dag. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Sales Director Kent Larsen på 36 86 94 20 - mobil 28 44 87 77.

DB Schenker er en af verdens førende udbydere af integrerede logistikløsninger og Supply Chain Management med 76.000 medarbejdere globalt. DB Schenker Danmark har ca. 300 medarbejdere i Danmark fordelt på 3 filialer.

Tags: DB Schenker

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere