12.11.2019 | Navnenyt

Søren Toft forlader stilling som COO hos A.P. Møller-Mærsk

Søren Toft forlader sin stilling hos A.P. Møller-Mærsk. PR-foto.

COO hos A.P. Møller-Mærsk, Søren Toft, har fra dags dato valgt at forlade sin stilling for at søge andre udfordringer. Hvilke vides ikke pt., men der er spekulationer om et job for en shippingkonkurrent.

Hans arbejdsopgaver vil midlertidigt blive varetaget af CEO Søren Skou, og bestyrelsen vil herefter bestå af Søren Skou, Carolina Dybeck Happe, CFO, Vincent Clerc, CCO, og Marten Engelstoft, CEO, APM Terminals.

”Jeg har arbejdet med Søren i mange år og sætter stor pris på hans store bidrag til A.P. Møller-Mærsk. Han efterlader en agil og velfungerende organisation, og vi ønsker Søren alt det bedste i fremtiden”, siger Søren Skou.

- SMP

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere