Jobopslag

Søfragtsspeditør til DACHSER Air & Sea Logistics i Hvidovre

DACHSER Intelligent Logistics

www.dachser.dk

  • dachser.hvidovre@dachser.com
  • 36347777
  • Helseholmen 11, 2650 Hvidovre
Se profil  
Stilling: Søfragtsspeditør
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: 30.09.2021
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Københavnsområdet
Oprettelses­dato: 10.09.2021
Søg job  

Er du en dygtig søfragtsspeditør? Og kan du navigere i en travl hverdag fyldt med logistiske udfordringer? Hvis ja, så er det måske dig vi søger til stillingen som speditør i vores sø fragt afdeling hos Dachser Air & Sea Logistics i Hvidovre!

Jobbet

Vi på udkig efter dig, som kan være med til at fremtidssikre vores høje kvalitets- og serviceniveau. Du vil dagligt have kontakt til kunder, samarbejdspartnere og kollegaer fra ind- og udland.

Vi forventer, at du bringer din faglighed i spil, når du sammen med resten af afdelingen skal sikre, at vi løbende optimerer og udvikler vores effektivitet og serviceydelser. Og det bliver en del af dit ansvar, i tæt dialog med DACHSERs globale netværk, at forhandle rater, koordinere transporter til og fra Danmark samt også crosstrade og rail opgaver.  

Dine arbejdsopgaver vil desuden indebære:

  • Daglig koordinering af sø fragt sendinger i vores globale DACHSER netværk
  • Administration og håndtering af transporter i hele forsendelses forløbet
  • Dedikeret servicering af vores kunder på højt niveau

Du vil få din daglige gang hos DACHSER Air & Sea Logistics filial i Hvidovre, hvor du bliver en del af et team, hvor arbejdsglæde, højt humør og målrettethed præger hverdagen.

Stillingen er med reference til vores Country Manager DACHSER Air & Sea Logistics Denmark.
 

Hvem er du?

Vi forstiller os, at du er uddannet søfragtsspeditør og har siddet i en lignende stilling, hvor du har høstet bred erfaring inden for dit arbejde med sø fragt import. Kendskab til sø fragt eksport er et plus, men ikke et krav. Din succes i stillingen afhænger i høj grad af dine evner til at samarbejde internt såvel som eksternt. God, åben og ærlig kommunikation med kunder og kolleger. Jobbet kræver desuden, at du er struktureret, administrativ stærk og ikke mindst besidder et udpræget kunde service ” dna ”, som kontant sikre vores kunders tilfredshed og loyalitet.

Du er en dynamisk person, der arbejder selvstændigt og tager initiativ og ikke mindst ansvar, men også ser potentialet i teamet og samarbejder med kolleger for at opnå de bedste løsninger.

Gode engelskkundskaber i både skrift og tale er en forudsætning.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et spændende job med faglige udfordringer, hvor du vil få en bred kontaktflade til vores internationale organisation og indgår i forskellige tværfaglige teams. Du bliver en del af et team, hvor vi holder af indspark, og hvor vi bevarer overblikket, selvom ingen ved, hvad dagen bringer. Vi skatter et godt og humørfyldt arbejdsmiljø.

Da vi ser mangfoldighed i medarbejdersammensætningen som en styrke, opfordrer vi alle uanset personlig baggrund til at ansøge. Som medarbejder får du gode og fleksible arbejdsvilkår, herunder pensionsordning og sundhedsforsikring.

Løn efter kvalifikationer.

Er du interesseret?

Ansøgning vedlagt CV og uddannelsesbeviser uploades hurtigst muligt og senest den 30 september 2021.

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Country Manager  DACHSER Air & Sea Logistics Denmark, Birger Tejls på tlf. 36 34 77 19.

Vi behandler ansøgninger løbende. Opstart forventes hurtigst muligt.

DACHSER er en familieejet virksomhed, der tilbyder transportlogistik, lagerservices og kundespecifikke services. Et finmasket transportnetværk – både i Europa og i resten af verden – og fuldstændigt integrerede it-systemer giver intelligente logistikløsninger rundtom i verden. Få mere information om DACHSER som arbejdsplads på www.dachser.dk eller se en video om os her.

 

Mød Thomas, der er certificeret ekspert i sø- og luftfragtsystemer for DACHSER Denmark i Hvidovre.

 

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere