Jobopslag

Søfragtsspeditør - Charter & Relief

Scan Global Logistics A/S

www.scangl.com

 • headoffice@scangl.com
 • 32 48 00 00
 • Kirstinehoej 7 , 2770 Kastrup
Se profil  
Stilling: Speditør
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Københavnsområdet
Oprettelses­dato: 05.09.2019
Søg job  

Scan Global Logistics, en af Skandinaviens største globale transport- og logistikvirksomheder, søger en søfragtsspeditør til vores afdeling i Kastrup, der er specialiserede indenfor Charter & Relief.

Med mere end 30 års erfaring inden for Projekt & Relief transport, kan Scan Global Logistics tilbyde en lang række tjenester over hele verden. Vi har kompetence og kapacitet til at opfylde de mest krævende opgaver og tidsplaner i de fjerneste områder af verden.
Med en stigende efterspørgsel efter Charter & Relief transport, har vi nu behov for at styrke vores team med en dygtig speditør, så vi kan fortsætte denne udvikling.

Vi kan tilbyde:
En dagligdag hvor verdenssituationen er med til at sætte din og vores dagsorden.
En stilling hvor både ansvar og en høj faglighed vægtes højt. Vi har travlt, men det er vigtigt for os, at tilsikre kvalitet i arbejdet og en særlig fokus på detaljen.

Du bliver en del af et stærkt team, der hver dag arbejder målrettet på at give vores kunder en unik oplevelse. Vi lægger stor vægt på den personlige service, høj faglighed og en engageret tilgang til alle opgaver.

Vi arbejder for at fremme en kultur, hvor ”respect, integrity, entrepreneurship & fun” er en del af vores fælles hverdag, og udgør vores DNA – men også den måde vi tilgår vores kunder og kollegaer på.

Jobbet:
Afdelingen tager ansvar for det fulde transportforløb fra afgivelse af tilbud, koordinering af logistikken i hele transportkæden samt dokumentation til at sikre endelig levering på destinationen. Du får ansvar for bookinger, koordinering og opfølgning på vores nødhjælpsforsendelser.
Vi beskæftiger os primært med crosstrade, så størstedelen af opgaver løses i samarbejde med kollegaer og partnere i andre dele af verden. Du får derfor en bred kontaktflade til kunder, leverandører, agenter og samarbejdspartnere over hele verden.
Arbejdet kræver at der ydes en 1. klasses service over for vores kunder, og at der opbygges relationer med afdelinger og kunder globalt.
Derudover skal du være med til at sikre den daglige operation og understøtte udviklingen i afdelingen.


Vi forventer, at du:

 • har solid erfaring fra en tilsvarende stilling
 • har erfaring med crosstrade og projekt- eller nødhjælpsområdet
 • kommunikerer særdeles godt på engelsk både skriftligt og mundtlig
 • er ansvarsbevidst, serviceminded, lytter aktivt til kundernes behov og er på forkant med at imødekomme deres forventninger
 • er en teamplayer, som naturligt tager aktivt del i afdelingens mange opgaver
 • har et godt humør, er initiativrig og kan lide at blive mødt med udfordringer

Da vi arbejder i et sikret miljø stilles der desuden krav til, at Scan Global Logistics A/S gennemfører og godkender et baggrundstjek. Dette indebærer:

 • At du kan fremvise ren straffeattest samt gyldigt billede-ID
 • At du kan dokumentere beskæftigelse, ledighed eller udenlandsophold inden for de sidste 5 år


Ansøgning:
Ønsker du at komme i betragtning til den ledige stilling så send din ansøgning hurtigst muligt via nedenstående link. Vi forventer at påbegynde samtaler snarest.

Yderligere oplysninger:
Du er meget velkommen til at kontakte Anders Kaare, Head of Department, på telefon 3248 0222 eller besøge vores hjemmeside www.scangl.com

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere