Rockwell Automation

Branchenyt

Svensk event viser vejen til fremtidens industri

ROKLive EMEA 2022 giver kunder, partnere og brancheeksperter mulighed for at netværke og indblik i branchens nyeste innovationer og løsninger.

Produktion

Alle produktionsanlæg skal have en tvilling

Markedet for digital tvilling-teknologi er i hastig vækst, og derfor har Rockwell Automation etableret et nyt nordisk netværk. I Danmark er ProjectBinder valgt som partner. Markedet ventes at vækste med over 40 milliarder $ frem mod 2026. Det ultimative mål er, at alle produktionsanlæg har en digital tvilling.

IT

Rockwell Automation investerer i at styrke kundernes cybersikkerhed

Takket være partnerskaber med Dragos og CrowdStrike samt etableringen af et nyt Cybersecurity Operations Center bliver Rockwell Automations kunder nu i stand til at værne mere proaktivt om deres cybersikkerhed i alle faser af et angrebsforløb – før, under og efter.

IT

TechEd Tuesdays går i luften med interaktiv IT-træning

Rockwell Automation tilbyder alle sine kunder teoretisk og praktisk træning gennem et 10 ugers gratis træningsforløb. Det nye tiltag benytter sig af en banebrydende og interaktiv platform, der vil gøre it-medarbejdere i stand til at forberede sig på en fremtid med Smart Manufacturing.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere