Jobopslag

Robust lagermedarbejder i Odense

MOMENT A/S

www.moment.dk

  • info@moment.dk
  • 70 20 18 35
  • Vester Farimagsgade 15, 5, 1606 København V
Se profil  
Stilling: Lagermedarbejder
Ansættelses­forhold: Deltid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Fyn
Oprettelses­dato: 08.01.2020
Søg job  

Havde du aldrig troet, at du skulle have lagerarbejde stående på cv'et? Eller har det altid været din helt store drøm? Uanset dit udgangspunkt - så står vi og mangler netop dig!

Jobbet
Vi tilbyder dig lige nu muligheden for at blive en del af et ambitiøst og engageret team, hvor du selv bestemmer, hvilke hverdage du kan arbejde. Du vil komme til at arbejde på en af Danmarks bedste arbejdspladser og indgå i et ungt og dynamisk team, hvor der bliver lagt stor vægt på trivsel.

Arbejdsopgaverne indebærer at plukke og pakke tungere stål og teknik-artikler, som skal gøres klar til forsendelse til virksomhedens kunder. Det er produkter såsom kabeltromler, lister, lysstofrør, ledninger mm. samt afmåling af kabler, som skal pakkes på paller og gøres klar til forsendelse til virksomhedens kunder.

Der er tale om et fysisk arbejde, hvor du kommer til at bevæge dig meget, og hvor der vil forekomme en del løft. I den afdeling vi ansætter til, har de travlt mandag og tirsdag - det er derfor et krav, at du kan arbejde hver mandag og tirsdag med mulighed for også at arbejde de resterende hverdage.

Din profil
Som lagermedarbejder får du en vigtig rolle, da du bliver en central brik i forhold til at få puslespillet til at gå op og til at få leveret ordrer til kunder i hele landet. Derudover ser vi gerne, at:

  • Du kan lide fysisk arbejde og går altid engageret til dine arbejdsopgaver.
  • Du er god til at bevare overblikket og er vant til at arbejde effektivt.
  • Du er en stabil medarbejder og sætter en ære i at møde til tiden.
  • Du trives med struktur og overblik - også når tingene skal gå stærkt.
  • Du tager en aktiv og deltagende rolle i teamet.
  • Du er detaljeorienteret og kvalitetsbevidst.
  • Derudover vil det være en fordel, hvis du har truckkort - skriv derfor gerne i din ansøgning, hvis du har.

Arbejdstider og løn
Der er opstart snarest muligt, og oplæringen foregår over fire dage fra tirsdag til og med fredag i tidsrummet kl. 10:45-19:00. Oplæringen er lønnet.

Vagterne ligger typisk kl. 11:00-19:00 eller kl. 14:00-19:00. Fredag afsluttes dog senest kl. 18:30. Du vil både få faste vagter og tilkaldevagter. Det er derfor vigtigt, at du er indforstået med at have tilkaldevagter.

Det er et krav, at du kan arbejde minimum 2 gange ugentligt, hvoraf mandag og tirsdag er obligatoriske.

Grundlønnen er 112,5 kr. i timen samt 4% fritvalgslønkonto og 8% pension (efter 3 mdr.) til udbetaling.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Tags: MOMENT A/S

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere