19.06.2018  |  Planlægning

Case: ROB-EX Brugerdag 2018 gav inspiration til at komme i gang med planlægningsværktøjet ROB-EX Scheduler

Indhold fra partner Hvad er dette?

Maskinfabrikken Rival har haft ROB-EX i en længere periode. Men ROB-EX er nyt for produktionschefen Søren Djursland, derfor er han taget til ROB-EX Brugerdag.

”Jeg har fået god inspiration i løbet af dagen, og skal hjem og prøve noget af det af. Det bliver spændende!” fortæller han sidst på dagen efter brugercases og demo af ROB-EX.

Noget, Søren Djursland skal hjem og arbejde med, er inspireret af CARL HANSEN & SØN, der viste, hvordan de trækker rapporter ud fra ROB-EX, så alle i virksomheden har de samme data at forholde sig til.

”Vi skal også trække data ud i regneark og vise det til ledelsen og til salgsafdelingen – så kan de målrette indsatsen der, hvor vi er tyndt belagt. Det er rigtig smart.”

Tags: ROB-EX A/S

Mere fra ROB-EX A/S

ROB-EX A/S

https://rob-ex.com/

ROB-EX Produktionsplanlægning hjælper produktionsvirksomheder med at opnå forbedringer i planlægningen.It-virksomhed med internationalt perspektivROB-EX A/S er en it- og ingeniørvirksomhed. Vi udvikler softwaren ROB-EX Scheduler til produktionsplanlægning og har stor ekspertise inden for digitalisering, planlægning og styring af produktion. Vi er en international virksomhed og sælger vores løsning…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere