Jobopslag

Road division

Scan Global Logistics A/S

www.scangl.com

  • headoffice@scangl.com
  • 32 48 00 00
  • Kirstinehoej 7 , 2770 Kastrup
Se profil  
Stilling: Administration, spedition og til disponering
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Midtjylland
Oprettelses­dato: 11.07.2021
Søg job  

Scan Global Logistics, en af Skandinaviens største globale transport- og logistikvirksomheder søger værdiskabende og omstillingsparate kollegaer til vores Road division.

For at understøtte den fortsatte vækst i vores Road division søger vi kollegaer med erfaring og interesse indenfor vejtransport til vores kontor i Viby J eller i Herning.  Du bliver en del af et stærkt fagligt og professionelt miljø, med et arbejdsklima der er præget af engagement, ansvarlighed og en høj arbejdsmoral.

Vi tilbyder et uformelt arbejdsmiljø i en virksomhed i vækst. I SGL er vores vigtigste aktiv vores medarbejdere, derfor har vi stor fokus på den enkelte medarbejders udvikling og trivsel. Vi arbejder for at fremme en kultur, hvor ”respect, integrity, entrepreneurship og fun” er en del af vores hverdag, og udgør vores fælles DNA.

Vi har i øjeblikket brug for dygtige kollegaer på flere positioner fra administration, spedition og til disponering i vores Road division. Opgaverne spænder fra afgivelse af tilbud til dokumentation, afsendelse, opfølgning, fakturering og disponering. Vi forventer på alle stillingsniveauer, at du vil være parat til at tage ansvar. At du har lyst til at være en del af vores udvikling.
For at du kan blive en succesfuld del af vores team er det vigtigt, at du er en positiv teamplayer med en ”can do”-attitude. Vi lægger desuden stor vægt på, at du forstår at kombinere god service med en proaktiv tilgang til alle arbejdsopgaver.

Som person forventer vi, at du har erfaring indenfor vejtransport, i særdeleshed når vi taler spedition, disponering og udvikling. VI forventer, at du har et indgående kendskab til hele MS Office pakken og at du taler og skriver engelsk på højt niveau og meget gerne med forståelse for de nordiske sprog.
Du er systematisk, struktureret og resultatorienteret. Forstår at arbejde selvstændigt i et dynamisk miljø. Du er en positiv person, der kommunikerer åbent og troværdigt.

Fik vi din opmærksomhed?
Vi håber, du er blevet interesseret i at blive en del af vores team. Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte Kenneth Kristiansen, Head of Department, Road Denmark, telefon +45 2488 2518 eller besøge vores hjemmeside www.scangl.com.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. Vi gennemgår ansøgninger løbende og afslutter ansøgningsprocessen, når den rigtige kandidat er fundet.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere